Skip to main content
Filmconcert: Gladiator

Filmconcert: Gladiator - VOLZET

Herbeleef het Oscarwinnende epos Gladiator op groot scherm én met live muziek tijdens het traditionele filmconcert van het Antwerp Symphony Orchestra.

Na zijn première in 2000 is Gladiator uitgegroeid tot een klassieker in zijn genre. De scènes waarin Russell Crowe de moedige gladiator Maximus vertolkt zijn legendarisch. Op 27 september kan u in de Koningin Elisabethzaal genieten van dit meesterwerk op groot scherm en met livemuziek.

Op deze memorabele avond leidt Dirigent Ludwig Wicki het Antwerp Symphony Orchestra en het Octopus Symfonisch Koor door dit onvergetelijk verhaal. De filmmuziek werd gecomponeerd door grootmeester van de soundtracks Hans Zimmer en Lisa Gerrard. Hiervoor ontvingen zij een Golden Globe in de categorie beste filmmuziek. Gerrard staat ook zelf op het podium als zangeres.

Dit concert past in een samenwerking tussen onze Kamer en het Antwerp Symphony Orchestra. Hierdoor kunnen wij u dit muzikaal avondje uit gratis aanbieden.
 
Schrijf snel in en neem gratis deel aan dit uniek filmconcert. Tijdens de pauze voorzien wij voor u een drankje.

Let op! We kunnen max. 2 personen per bedrijf toelaten.
Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Adres

Koningin Elisabethzaal
Astridplein 26
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

WGratis en exclusief voor leden.

Let op! We kunnen max. 2 personen per bedrijf toelaten.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Hulp nodig?

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner