Skip to main content
Logo KamerAcademie

Excel Powertools

Snel en efficiënt rapporten en analyses maken

U leert op een snelle en visuele manier waardevolle data die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker begrijpen om uw dagelijkse business mee af te stemmen.

In deze workshop bouwen we verder op uw bestaande Excel kennis om snel je eigen rapportage en analyse te maken waarbij je kan kiezen uit verschillende bronnen.

Programma
De Power-omgeving
Power-pivot
Power-view
Power-query
Power-map
Power BI Desktop

Alle apparatuur voor deze opleiding wordt door ons voorzien, zodoende iedere deelnemer over dezelfde apparatuur en software beschikt. Het is dus niet noodzakelijk een eigen laptop mee te brengen.

Doelgroep
U heeft reeds een behoorlijke kennis van Excel, u beheerst zeker en vast de meest gebruikte standaard functies en formules en kan op een efficiënte wijze omgaan met grafieken en tabellen.

Jouw trainer
Hans Swinnen - InFidem.
InFidem is een organisatie van leermomenten met een zeer sterke focus in computeropleidingen voor eindgebruikers. Aan de hand van strakke kwaliteitseisen kan InFidem bedrijfsgerichte en toepasbare praktijkopleidingen aanbieden.

Ontdek hier het volledige opleidingsaanbod.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 360 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 540 Excl. BTW

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 360/leden en € 540/niet-leden. Indien je inschreef voor 25 januari is dit € 324 voor leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Uw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56.30.30

VGD Herentals IMU maart
Saloncondities bij Peeters Motors
Peeters Motors maart
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse