Skip to main content

Duaal leren in De Wijnpers Leuven

Wat als je als bedrijf samen met de school uw toekomstige medewerkers zou kunnen opleiden? Stel je voor dat je niet enkel studenten aanwerft nadat ze afgestudeerd zijn, maar al tijdens de studie invloed heeft op hun opleiding en loopbaan. Voka - Kvk Vlaams-Brabant gelooft in deze straffe leercombinatie en stimuleert duaal leren in het secundair en hoger onderwijs. Deze sessie gaat door in Provinciaal Secundair Onderwijs De Wijnpers in Leuven.

Duaal leren geeft studenten en leerlingen de kans om vaardigheden te ontwikkelen op school en op de werkvloer. Je kan onder meer bij Voka - KvK Vlaams-Brabant terecht voor ondersteuning bij de uitrol van duaal leren in jouw bedrijf. Daarnaast helpen we bij de matchmaking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen.

Voor dit traject werken we samen met de Leuvense school De Wijnpers. Door dual leren in hun studieaanbod te integreren doen de leerlingen zowel ervaring op in het klaslokaal als op de werkplek. Deze opleidingsvorm leidt specialisten in spé op terwijl ze voeling krijgen met de arbeidsmarkt. Voor deze sessie brengen we geïnteresseerde bedrijven in contact met leerlingen uit de richting Voeding, Koeling-Warmte en Decoratie (3de graad).

Programma

  • 08u00 - Ontvangst met koffiekoek
  • 08u30 - Start ronde tafels per richting
  • 09u15 - Netwerking
  • 10u00 - Einde

Logo partners

Contactpersoon

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

De Wijnpers
Mechelsevest 72
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus