Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digitale kick-off: Dag van de managementassistent(e) (GRATIS)
Digitale kick-off: Dag van de managementassistent(e)
  • Online

Digitale kick-off: Dag van de managementassistent(e) (GRATIS)

Laat je verrassen door deze gratis kick-off met bureaustoel-yoga door Claudia Van Avermaet!

Het zijn en blijven uitdagende tijden. Niet in het minst voor jou als managementassistent(e): verplaatsen, digitaliseren of annuleren van meetings, het reilen en zeilen coördineren vanuit je home office en vanop afstand, het onder de knie krijgen en gebruiken van verschillende digitale meetingtools,...

Als managementassistent(e) deed en doe je er alles aan om ook in deze bizarre periode alles vlot in goede banen te leiden.

Dat het pittig en bij momenten stressvol is, zal niemand ontkennen.

Daarom vinden we dat je meer dan ooit een virtuele dankuwel verdient en trakteren we jou op vrijdag 4 december op een origineel zenmoment.

Bureaustoel-yoga, ontspannen de werkdag door.

Claudia Van Avermaet – zus van wielrenner Greg Van Avermaet – leert je met bureaustoel-yoga hoe je vanop jouw stoel even kan ontsnappen aan de werkdruk.

Onder normale omstandigheden verwelkomen we jullie altijd graag in real life. Daarom brengen we jullie digitaal samen tijdens dit heerlijke zenmoment in het midden van de werkdag.

Maar uitstel is geen afstel. Wij broeden al op een verrassend en boeiend programma om jullie in alle enthousiasme weer te verwelkomen op een fysieke Dag van de managementassistent(e). Wil je hierop niet ontbreken? Schrijf dan alvast vrijdag 23 april in jouw agenda.

Wanneer

Prijs

Deze sessie is gratis.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
Welt white paper
DigiChambers
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans