Skip to main content

Digitale dialoogsessies Haven Bereikbaar

  • Online

Blik je mee vooruit op de mobiliteit in de Antwerpse haven? Informeer je over de geplande wegenwerken en mobiliteitsinitiatieven.

In 2021 startten de eerste werken aan de Oosterweelverbinding op Rechteroever, hiermee zijn we vertrokken voor bijna 10 jaar wegenwerken. Ook de werken aan de Oosterweelverbinding op Linkeroever worden verdergezet, net als diverse andere werven in en rond de haven. Mobiliteit blijft dus een belangrijk thema voor ondernemers in en rond de Antwerpse haven.

Op 9 december blikken we graag met jou vooruit naar de volgende fases in de verschillende infrastructuurwerken, en wat dit betekent voor de mobiliteit in en rond de haven in 2022.

Sinds eind 2016 organiseren Alfaport Voka en het Havenbedrijf Antwerpen halfjaarlijks dialoogsessies Haven Bereikbaar. Bedrijven in de haven krijgen een update over de aankomende wegenwerken in de havenomgeving, en over nieuwe initiatieven de mobiliteitsimpact voor de bedrijven te beperken. Dit zowel voor het woon-werkverkeer van uw werknemers als voor de dagelijkse logistieke stromen van uw vrachtverkeer.

Deze sessie verloopt opnieuw digitaal.

 

Een organisatie van

Logo Alfaport Voka https://www.portofantwerp.com/sites/default/files/PoA_Logo_pos_rgb.png Slim naar Antwerpen

 

Contactpersoon

Eliene Van Aken

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

Wanneer

Prijs

Gratis online infosessie

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar eliene.vanaken@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Degroof - Petercam
Gosselin
VZW - eATA 2021
Welt white paper
VZW - DigiChambers 2021
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans