Skip to main content
Map

Digital Deep Dive: Talentmanagement met datagedreven inzichten

De definitie van werk verandert snel. Het managen van interne vaardigheden is als organisatie onmisbaar in het versterken van de leercultuur. Ontdek de kracht van talentmanagement met datagedreven inzichten en plaats jouw medewerkers op de juiste plaats.

Door de huidige arbeidsmarktkrapte en technologische evoluties, is het beheer en de ontwikkeling van intern talent essentieel. Om als onderneming jouw medewerkers maximaal te ondersteunen in hun professionele groei, is inzicht in vaardigheden, capaciteiten en motivatie noodzakelijk. Daarbij is de combinatie van data en talent een krachtig middel voor het behalen van succes.

Leer tijdens deze Digital Deep Dive hoe je talentdata capteert, analyseert en interpreteert. Ontdek de rol van hr-data in de identificatie van ontwikkelingsmogelijkheden. Krijg nieuwe inzichten en ontdek hoe je die kan omzetten naar een effectieve retentiestrategie.

Boek succes door de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen!

Programma

Verkrijg inzicht in talentmanagement en data, door de combinatie van theorie, best practices en een afsluitend panelgesprek.

  • 09.00 tot 10.45 uur: Theorie
  • 11.00 tot 12.00 uur: Talentmanagement en data in de praktijk
  • 12.00 tot 12.30 uur: Panelgesprek

Sprekers

Jan Laurijssen, hr-evangelist bij SDWorx, gaat graag in gesprek met ondernemers en professionals over actuele hr-thema’s, -uitdagingen en schuwt het debat niet. Jan is public speaker voor SDWorx en als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Antwerp. Ook is hij coördinator van de SDWorx-samenwerking met Antwerp Management School rond ‘Next Generation Work’.

Kristof Stevens is co-founder bij huapii en een enthousiaste believer dat we medewerkers in de lead van hun eigen carrière moeten zetten. Kristof focust zich op talentmanagement en hoe we via een juiste aanpak medewerkers in hun kracht kunnen zetten

Doelgroep

Deze opleiding is voor zaakvoerders, hr-verantwoordelijken en hr-professionals die hun organisatie wensen te versterken door middel van talentmanagement.

Contactpersoon

Frederik Delodder

adviseur Digitalisering en Innovatie

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 220 euro
  • Niet-leden: 330 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille. Dat betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, als jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie.
Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuur: 3

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar Frederik Delodder uiterlijk tot 7 werkdagen voor de start van de opleiding. Bij laattijdige annulering blijft het volledige bedrag verschuldigd. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag