Skip to main content
Banner Prijs Ondernemen

De Prijs Ondernemen 2020

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt de Oscars naar eigen streek. De Oscars van het bedrijfsleven. Met een grootse awardshow. De Prijs Ondernemen 2020 wordt ook dit jaar het event in onze regio om niet te missen.

De Prijs Ondernemen

Negen bedrijven, uit negen Voka Lokaal-afdelingen, strijden voor één award: De Prijs Ondernemen 2020. Misschien ben je zelf wel één van de sterren van de avond? Op 17 september, in het Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg, leggen we de rode loper graag voor jou uit.

Maak het mee, schrijf je in. En beleef een echte Oscar-avond.

Naast de Prijs Ondernemen reiken we ook de Prijs Duurzaam Ondernemen en de Prijs Innovatief Ondernemen uit. Voor de Prijs Innovatief Ondernemen maken de negen genomineerde bedrijven kans om te winnen. Voor de Prijs Duurzaam Ondernemen dingen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen mee.

De top van de ondernemerswereld uit Mechelen en Kempen is die avond aanwezig. 17 september is voor jou een kans om in contact te komen met honderden professionals. 

Programma

  • 18u00 Rode Loper Cocktail
  • 19u00 Prijsuitreiking
  • 20u00 Walking Dinner

 

Eventpartners 

Jaguar Leuven-Mechelen        

 

  

SD Schrijnwerkerij

Structurele partners

Logo ING  SD Worx  Logo Mensura  Logo Proximus

Business partners

deloitte  kreator powerplus

Contactpersoon

Christine Vos

Coördinator events

Adres

Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg

Wanneer

Prijs

€105 per persoon
Exclusief voor Voka-leden

Inschrijven kan tot en met 11 september 2020

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Birgitt.Vanbeckhoven@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

banner AC S Accountants april
Banner people coach april-mei
Feestverhuur Van Rompaey
Banner Hendrickx mei
banner VanRoey mei
Banner Allindus
Entre Deux Cotes
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse