Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

De innovatieve weg vooruit

Welzijn en gezondheidszorg

In deze dynamische tijd staat de gezondheidszorg voor uitdagingen die vragen om innovatieve oplossingen en een flexibele aanpak. Op donderdag 16 mei focussen we op de innovatieve mindset binnen een organisatie. Als praktijkvoorbeeld nodigen we het Wit-Gele Kruis Limburg uit. Wist je dat zij op een jaar tijd van 1 naar 8 innovatiemanagers gingen? Zij zullen toelichten waarom ze met een uitgebreid team werken en hoe ze deze uitbreiding hebben aangepakt.  

Mensen de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving te blijven wonen, met de nodige levenskwaliteit. Dat is de doelstelling van het Wit-Gele Kruis Limburg en daarom blijven wij inzetten op innovatie in de eerste lijn. "De gezondheidszorg ervaart een aantal uitdagingen. Innovaties in de thuiszorg zijn daarom noodzakelijk om ook in de toekomst kwaliteitsvolle zorg te blijven verlenen", zegt Brenda Aendekerk, projectcoördinator Zorginnovatie van het Wit-Gele Kruis Limburg.

Programma
  • 11u00 - Inhoudelijke toelichting door Brenda Aendekerk en Wendy Coemans, projectcoördinatoren zorginnovatie 
  • 11u50 - Q&A 
  • 12u00 - Netwerkmoment met broodjeslunch 
Doelgroep

Medewerkers, onderzoekers of management van zorginstellingen (ziekenhuizen, revalidatiecentra, RVT,...); eerste, tweede en derde lijn.

In samenwerking met

Contactpersoon

Ina Philips

Projectmedewerker belangenbehartiging

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis, vooraf inschrijven verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.