Skip to main content
Dé dag van de managementassistent(e)

Dé dag van de managementassistent(e) (Volzet)

Dé dag van de managementassistent(e)

Dé dag waarop iedere managementassistent(e) aanwezig moet zijn!

Als de uitgesproken sleutelfiguur binnen heel wat ondernemingen, is het als managementassistent(e) belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en vaardigheden binnen uw job. Op dé dag van de managementassistent(e) verneemt u de laatste tips & tricks! Dit jaar leert u onder meer hoe u een baken van positiviteit binnen uw organisatie blijft, hoe u met allerlei webtools vooral slimmer in plaats van harder aan het werk kan en hoe sketchnoting uw job gemakkelijker kan maken.

Als afsluiter wordt u getrakteerd op een ontmoeting met Ish Ait Hamou, bekend als internationaal geprezen choreograaf en jurylid van het VTM-programma ‘So You Think You Can Dance’. Al heeft Ish heel wat meer te bieden. Deze creatieve duizendpoot is niet enkel danser, maar ook storyteller. Bent u ook zo benieuwd naar zijn verhaal?

Zoals bij de vorige edities, zorgen we ook deze keer voor een gevulde dag boordevol interessante workshops en netwerking. Uiteraard gaat ook de nodige aandacht naar ontspanning. Iedere deelnemer gaat ook weer naar huis met een leuke goodiebag!

WORKSHOPS

Positiviteit op het werk
Als managementassistent(e) hebt u een unieke, centrale rol in de organisatie. U bent vaak al in een vroeg stadium goed op de hoogte van aankomende veranderingen. Bovendien bent u vaak het eerste aanspreekpunt. Daardoor zit u op een kruispunt van heel wat informatie, wat helaas al eens met geklaag gepaard kan gaan.   

Tijdens deze interactieve, ludieke workshop gaat u aan de slag rond de kracht van positiviteit. U staat stil bij weerbaarheid tegen negativiteit en krijgt inzicht in hoe u uw gedachten en ook de negatieve uitlatingen van anderen kan omdraaien. Kortom, u leert een baken van positiviteit in uw organisatie te zijn!

Pim Vandijck, Positiviteit.be

Smart webtools: Boost uw digitale efficiëntie!
Wat zou u doen, mocht u een halve dag extra tijd hebben? En dat elke maand opnieuw?
Een rapport afwerken? Extra lang vergaderen? Of een halve dag vrij nemen, kerstinkopen doen en een gezellige avond uit plannen? Ongetwijfeld raadpleegt ook u voor het maken van uw keuze wel eens Google. Wist u dat het woord 'restaurant' in Google ongeveer 1,9 miljard resultaten oplevert? Om hierin wegwijs te geraken, hebt u meer dan een halve dag nodig.

Tijdens deze workshop leert u waar u die extra halve dag tijd per maand kan vinden. Aan de hand van allerlei leuke en praktische webtools ontdekt u op welke manier u slimmer kan werken. Breng uw smartphone mee op deze interactieve verkenningstocht.

Sophie Loontiens, Shortcuts

Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden…
…en het goede nieuws is dat u helemaal geen tekenwonder hoeft te zijn! Met sketchnoting leert u aan de hand van eenvoudige visuals hoe u een verhaal kan brengen of notities kan nemen. Als managementassistent(e) kan sketchnoting u helpen om de kwaliteit van de communicatie te vergroten, een groep op eenzelfde lijn te brengen en de creativiteit en het inzicht te verhogen.

Tijdens deze workshop leert u concepten en processen te visualiseren met vertrouwen. Deze technieken kan u inzetten tijdens vergaderingen, creatieve processen of als alternatief voor PowerPoint presentaties.

Aylin Kirmizitoprak, Visuality

Het verhaal van Ish Ait Hamou   
Bij het grote publiek is hij vooral bekend als choreograaf en jurylid van het VTM-programma ‘So You Think You Can Dance’. Maar Ish Ait Hamou heeft veel meer te bieden. Van jongs af schrijft Ish verhalen. In 2014 debuteerde hij met het boek Hard hart, waarvan ondertussen 10.000 exemplaren zijn verkocht. Ondertussen schrijft hij verder aan zijn vierde roman. Afgelopen zomer heeft hij ook zijn allereerste kortfilm gedraaid.

Omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever als storyteller dan als danser, choreograaf, schrijver of regisseur. In zijn verhalen wil hij vooral breken met stereotypen, regels en dualistisch denken: geen zwart versus wit, geen vrouw versus man, geen dans versus theater. Laat u meevoeren door Ish’ verhaal en breek met het destructieve binaire denken!

Ish Ait Hamou

 

 

Adres

Radisson Blu Astrid Hotel
Astridplein 7
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Als lid betaalt u 295 euro (excl. 21 % btw).
Als niet-lid betaalt u 345 euro (excl. 21 % btw).

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 30 november 2018. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.
 
Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille pas in te dienen nadat u de factuur heeft ontvangen.
 

Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.
 
Benodigde informatie kmo-portefeuille:
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: factuurdatum
Projectbedrag: €295 voor leden, €345 voor niet-leden (btw dient rechtstreeks aan ons betaald te worden)

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 03 232 22 19 of sem.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze opleiding is volzet.

Hulp nodig?

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx