Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Slimme verloningstechnieken voor bedrijfsleiders en aandeelhouders
Voka Opleiding

Slimme verloningstechnieken voor bedrijfsleiders en aandeelhouders

Als bedrijfsleider wil je zo weinig mogelijk belastingen betalen op het inkomen dat je uit je vennootschap haalt. En in een steeds strenger wordend fiscaal landschap, blijkt dat steeds moeilijker. In deze opleiding krijg je een actueel overzicht van mogelijke verloningstechnieken voor bedrijfsleiders-aandeelhouders. 

Je belastbare winst minimaliseren en de belastingdruk voor de ontvanger zo laag mogelijk houden, dat is het streefdoel als je geld uit je vennootschap haalt. Maar dat op een interessante manier doen, wordt steeds complexer. Gelukkig zijn er verschillende verloningstechnieken die ook voor bedrijfsleiders en aandeelhouders interessant zijn. 

Op het einde van deze opleiding vergelijk je makkelijk diverse mogelijkheden zodat je fiscaal voordelig geld uit je vennootschap kan halen. Van onkostenvergoedingen, voordelen alle aard of loon, tot huur, auteursrecht, dividenden en vastgoedfinanciering: de meest uiteenlopende fiscale opties komen aan bod. 

Tom Zajtmann heeft als partner bij Crowe Spark Accountants expertise in het begeleiden van (inter)nationale kmo's. Daarnaast is hij ook structureel partner bij het Ondernemerscentrum van de KdG-hogeschool. Paul Vinck legt zich toe op employee benefits en verzekeringen voor zelfstandige ondernemers, als manager van de afdelingen Leven bij Van Dessel Verzekeringen. Samen informeren deze experten je met praktisch toepasbare voorbeelden. 

Voor wie?

Aandeelhouders en bedrijfsleiders die hun verloning onder de loep willen nemen. Ook accountants, belastingconsulenten, boekhouders en revisoren hebben baat bij deze opleiding. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €185 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €245 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 13 juni 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening:  naam opleiding
Datum inschrijving: 20 juni 2024
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: Financiële geletterdheid

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan