Skip to main content

Dag van de Arbeidsbemiddelaar

Op vrijdag 11 september zetten wij arbeidsbemiddelaars en jobcoaches graag een derde keer in de bloemetjes. Dankzij hen kunnen werkzoekenden goed gematcht worden aan ondernemingen en dat mag gevierd worden. Ondernemingen bieden we ook graag de kans om verschillende spelers op de markt van arbeidsbemiddeling en coaching (beter) te leren kennen.

Enkele cijfers

  • 5e editie van Welt
  • 45 Bedrijven die anders kijken naar HR
  • 20 Organisaties in jobcoaching en arbeidsbemiddeling
  • +700 Ingevulde leerplaatsen sinds 2016

Netwerken, de tinder voor een job

Let vooral op het laatste cijfer in bovenstaande infographic. Door activiteiten te organiseren zoals deze slagen wij erin om bedrijven en bemiddelaars met elkaar te laten netwerken. Op deze manier leren ze elkaar beter kennen en kunnen er duurzame partnerschappen worden afgesloten.
De ondernemingen kunnen moeilijk in te vullen vacatures eindelijk invullen door anders naar de arbeidsmarkt te kijken en de vijver van arbeidspotentieel verder uit te diepen.
De jobcoaches en arbeidsbemiddelaars leren nieuwe bedrijven kennen waaraan zij de talenten die zij begeleiden gericht kunnen voorstellen.
Deze ochtend is als het ware een tinder event voor bedrijven en bemiddelaars! 

tinder voor bedrijven en bemiddelaars

Contactpersonen

Benny D'Helft

Adviseur arbeidsmarkt

Kirsten Janssens

Adviseur arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Leden: €0.00
Niet-leden: €0.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo