Skip to main content
crowdday

Crowdday 2017

CF

 Deze dag staat in het teken van de verschillende partijen die betrokken zijn bij crowdfunding en hoe zij hiervan gebruik kunnen maken.

Crowdfunding is meer dan alleen een financieringsvorm om jouw ondernemersdroom waar te maken! Dankzij de combinatie van funding en community-building is crowdfunding het ideale medium om als startup of ervaren onderneming de markt te veroveren. In 2016 was er trouwens opnieuw een groei van het opgehaalde bedrag door ondernemingen, crowdfunding is dus nog steeds ‘serious and growing business’!

Daarom organiseren Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en crowdfundingbureau Douw & Koren op 19 oktober Crowdday. Deze dag staat in het teken van de verschillende partijen die betrokken zijn bij crowdfunding en hoe zij hiervan gebruik kunnen maken.

Nog niet zo bekend met crowdfunding? Laat je dan inspireren door verschillende projecten op onze marketplace en krijg een beter inzicht tijdens instapsessies.

Binnen- en buitenlandse ervaringsdeskundigen zullen jou vertellen over hun ervaringen en experten gaan met jou aan de slag tijdens onze workshops. Deze Crowdday brengt starters, ondernemers, investeerders, platforms, bankiers en adviseurs samen. Voor iedereen voorzien we infosessies op maat!

Adres

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem

Wanneer

Prijs

Vanaf heden betaalt u 295 euro (excl. btw).

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner