Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Community Vastgoed 2023

Ruimtelijke ordening en Infrastructuur

Is vastgoed je vak? Deze community is er voor elke ondernemer die expertise en ervaring wil uitwisselen. Netwerken staat dus centraal.  De vier jaarlijkse ontmoetingsmomenten serveren je telkens een inspirerende spreker op een bijzondere locatie. 

Architectuur, omgeving, de visie van de bouwheer, samenwerkingen tussen stakeholders: aan invalshoeken geen gebrek. In deze community leg je de fundamenten van een stevig vastgoednetwerk.

Werking & doelgroep

De Vastgoed-community is enkel voor leden van Voka. Dit exclusief netwerk is specifiek voor bedrijfsleiders actief in de sector van vastgoed, bouw of projectontwikkeling. In dit netwerk komen bedrijfsleiders in contact met anderen in gelijkaardige rol of business context voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. 

Je schrijft in voor de hele community die bestaat uit vier bijeenkomsten. Het is niet mogelijk om voor afzonderlijke sessies in te schrijven.

sfeerbeelden

Programma

Tussen september 2023 en juni 2024 neem je deel aan vier bijeenkomsten op een bijzondere locatie. Het netwerken staat centraal. Telkens voorzien we inspirerende sprekers met een toekomstvisie. Het bouwteam komt aan het woord en we wisselen kennis en ervaringen uit. Soms met focus op architectuur, omgeving, de visie van de bouwheer, of de samenwerkingen tussen verschillende stakeholders.

Het programma wordt hieronder steeds verder aangevuld. Elke bijeenkomst is van 17u30 tot 21u30

1 - North City (Haren)

11 september 2023

North City is een project in een zeer boeiende omgeving, op de rand van de provincie Vlaams-Brabant en Brussel. De verouderde gebouwen van Orchestra Prémaman maken plaats voor gloednieuwe ruimte waar wonen en werken gecombineerd worden, dit op een boogscheut van Brussel. NorthCity is een multifunctionele plek met een mix van enerzijds loodsen, showrooms en kantoren en anderzijds plaats om te wonen.

2 - To be announced

20 november 2023

3 - To be announced

4 maart 2024

4 - To be announced

30 juni 2024

ing vastgoed

Contactpersoon

Eric De Pessemier

Adviseur Belangenbehartiging regio Groot-Leuven - C-Valley, Deskundige Ruimtelijke Ordening, Community Vastgoed

Wanneer

Prijs

€ 590 (excl. btw)

Lidmaatschap van de Vastgoed Community is persoonlijk en exclusief voor leden van Voka. Er mogen per bedrijf maximum twee leden deelnemen met het volgende profiel: directieleden en beslissingsnemers. Het deelnemend bedrijf is vastgoed-gerelateerd. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus