Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Bevestig jouw deelname | Bryo StandUp Summerbootcamp | Antwerpen-Waasland

Bevestig jouw deelname | Bryo StandUp Summerbootcamp | Antwerpen-Waasland

Goed nieuws, je bent er bijna!

Je stelde je kandidaat voor Bryo StandUp. Op deze pagina kan je jouw inschrijving te bevestigen. Wij kijken er alvast erg naar uit.

Bryo StandUp is er voor iedereen met goesting om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt. Het StandUp traject laat je nadenken over elk element van je idee. Daarnaast leer je de markt op zo’n correct mogelijke manier bevragen voor optimale informatie verwerving. We helpen je de eerste stappen van je ondernemerscarrière zetten.

We komen tien keer samen met een groep gelijkgezinden. Tijdens deze intensieve werkbijeenkomsten werk je samen met de andere préstarters en onder begeleiding van coaches verder aan je ondernemingsidee.

Je krijgt antwoord op je individuele vragen van jouw coach en er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken. We brainstormen samen en verfijnen jouw ideeën aan de hand van verschillende tools. 

We denken ook na over een business model en een financieel plan. Op het einde van dit traject evalueren we jouw project op de sterktes en zwaktes en kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?

Daarbovenop krijg je toegang tot deze leuke extra's:

  • Individuele coaching hoe vaak jij het wenst
    Zit je met vragen, uitdagingen of heb je nood aan een partner om over je idee te sparren? Gedurende het hele traject kan je meetings boeken met je Bryo coach Jolein waarbij zij je ook steeds kan verbinden met andere interessante contacten. 
     
  • Spreek met experts op de Bryo Business Dates
    Als kers op de kaart bieden we je de gelegenheid om een 1-on-1 gesprek aan te gaan met een ervaren expert in een bepaald vakgebeid om extra interessante inzichten over je businessidee te winnen. 

De prijs voor dit alles bedraagt 250 euro excl. btw.

Contactpersonen

Guido Frederiks

Adviseur startersfinanciering & snelle groei

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

250 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering