Skip to main content
Boek AI

Boekvoorstelling: AI in rekrutering

Jean Faniel en Didier Decaestecker hebben dit boek geschreven om een duidelijker beeld te schetsen van wat Artificiële Intelligentie is en vooral wat het niet is. Ze maken graag het onderscheid tussen welke toepassingen vandaag bestaan, waar die wetenschap vandaag toe in staat is en wat nog volledig toebehoort aan de vrije fantasie. Ze hopen met dit boek de lezer te overtuigen dat AI op dit moment een verlengstuk kan zijn, dat de mens beter zal maken. Het enige wat AI op dit moment van hr zal overnemen, zijn een aantal ‘machinale taken’, wat ons zal toelaten om meer tijd vrij te maken voor de menselijke kant van hr.

Schrijvers

Didier Decaestecker bachelor in de toegepaste communicatie, gepassioneerd door marketing en sales stond mee aan de wieg van bedrijven zoals onder andere VT4, Be One Radio en PubliNetworks. Didier werkte ook tien jaar als Managing Director bij LijnCom en Ticketmaster Belgium. Zijn interesse voor toekomst, talent en technologie maakten de geest van AI in hem wakker. Zijn missie is om AI toe te passen “als verlengstuk van de mens.”

Jean Faniel is als ondernemer bezeten door technologie en stond mee aan de wieg van diverse tech-bedrijven zoals shop24 en Blue Corner. Jean is CTO bij Joboxx, een tech start-up in de rekruteringssector. Samen met zijn team Belgische en Marokkaanse developers bepaalt hij de architectuur van het product. Mede door dit project is AI een ware passie geworden.

Programma

  • 18.30 uur: Onthaal, hapje en drankje;
  • 19.00 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen;
  • 19.05-19.50 uur: Keynote door de schrijvers Didier Decaestecker en Jean Faniel en panelgesprek;
  • 19.50-20.05 uur: Q&A;
  • 20.05 uur: Netwerkmoment met hapje en drankje;
  • 21.15 uur: Voorzien einde.

Meer info

U kunt zich inschrijven via deze link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nele Braem.

Welt     Joboxx     Die Keure

 

Adres

Velotel Hotel – zaal Bol D’Or
Handboogstraat 1B
8000 Brugge

Wanneer

Prijs

  • Leden: gratis;
  • Niet-leden: 50,00 euro.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx