Skip to main content

B2B meetings met Turkse bedrijven in Eskisehir

Interesse om jouw aan- of verkopen naar Turkije uit te breiden? Zoek je een productielocatie in Turkije? Dan bieden deze B2B dagen interessante opportuniteiten. 

Waarom zakendoen in Turkije?

Turkije heeft een sterke en snelgroeiende industriële infrastructuur. Met bevoorradingsproblemen, vooral afkomstig uit China, streven Europese bedrijven ernaar samen te werken met leveranciers die dichterbij liggen in plaats van verre landen die alleen goedkope productie aanbieden.

Eskisehir (800.000 inwoners) ligt tussen Istanbul en Ankara. Het is economisch sterk ontwikkeld met een focus op autoproductie, luchtvaart, bouwmaterialen, voeding en textiel.

Op 7 en 8 september organiseert Voka ism de lokale Kamer van Koophandel B2B meetings tussen Vlaamse en Turkse bedrijven.
 

Welke bedrijven komen in aanmerking?

Denk je eraan om te importeren uit of te exporteren naar Turkije? Heb je interesse om een lokale site op te zetten? Dan is deze trip geknipt voor jouw onderneming.

Wat doet Voka voor jouw bedrijf?

In samenwerking met de lokale Kamer van Koophandel brengen wij je in contact met bedrijven uit Eskisehir. Wij verbreden jouw internationaal netwerk en bevorderen de Turks-Vlaamse zakenrelaties.

Ben je na deze reis geprikkeld en enthousiast om zaken te doen in Turkije?

In najaar 2022 organiseert Voka 'Beyond Borders Turkije'. Met dit interactief opleidingstraject van vier halve dagen zoomen we verder in op zakendoen met Turkije. Stuur bij belangstelling alvast een mailtje naar Rinata Sizova.

Contactpersoon

Rinata Sizova

Ledenrelaties - Internationaal Ondernemen - Haven

Wanneer

Prijs

•    Voka biedt jou de B2B contacten gratis aan.
•    Je zorgt zelf voor vluchten (rechtstreekse vlucht mogelijk), hotel en maaltijden.
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gent Jazz