Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Assertief zijn kan je leren

Persoonlijke vaardigheden

Assertiviteit is een absoluut positieve eigenschap die je op alle vlakken flink vooruithelpt, zeker ook in jouw professionele carrière. En beschik je er niet van nature over, dan kan je je dat bovendien nog aanleren. In deze workshop leer je vlot en vol overtuiging over te brengen wat je wel en niet wenst.

Assertief zijn, is zoveel meer dan anderen kunnen overtuigen. Assertiviteit betekent dat je in staat bent om je eigen persoonlijkheid uit te drukken, zonder dat dit vijandigheid oproept. Het betekent dat je ‘neen’ kan zeggen zonder dat je je schuldig voelt. Het laat toe dat je vertrouwen hebt in jezelf waardoor je probleemloos moeilijke beslissingen kan nemen.

PROGRAMMA
Aan de hand van praktijksituaties en oefeningen krijg je tijdens de workshop 'Assertief zijn kan je leren' het antwoord op volgende vragen: 

  • Wat is assertiviteit, subassertiviteit en agressiviteit? 
  • Hoe assertief ben je? 
  • Hoe kan je jouw visie kenbaar maken? 
  • Hoe los je conflicten constructief op? 
  • Hoe zeg je op een aanvaardbare wijze nee? 
  • Hoe vergroot je assertiviteit?

Na deze training sta je sterker in jouw schoenen en communiceer je moeiteloos met klanten, aan- of verkopers, collega's en leidinggevenden. Op elk moment kom je uit voor je mening, zonder anderen te kwetsen. Zo functioneer je beter, met meer zelfvertrouwen en dus ook met meer plezier!

SPREKER
Marleen Miechielsen (Triple A Talent Academy) verzorgt zeer praktijk-, resultaat- en ervaringsgerichte communicatietrainingen in de meest brede zin van het woord.

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 29 september 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering