Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Aanwerven eerste werknemer, waar hou je best rekening mee?

  • Online

Je eerste werknemer aannemen is voor elke onderneming een grote stap. Maar hoe pak je het best aan, wat gaat ermee gepaard en wat zijn de alternatieven van iemand vast in dienst te nemen? Je ontdekt het in deze gratis online infosessie.

Wil je een beter begrip over het aanwervingsproces van een eerste werknemer? In deze infosessie loodst spreker Stijn Van Echelpoel je door het aanwervingsproces, bespreekt hij alternatieven (jobstudent, flexi-jobber, freelancer...) en bespreekt hij de pro's en contra's van elke aanwervingsvorm. Ook ga je dieper in op de wettelijke verplichtingen waar je als werkgever mee geconfronteerd wordt doorheen het wervingsproces.

Deze infosessie kadert in het Bryo StartUp traject

De spreker

 

Stijn Van Echelpoel is kantoordirecteur KMO Leuven bij SD Worx, dat met technologie, outsourcing en expertise bedrijven ondersteunt om betere prestaties te bekomen. Als expert in payroll, business transformation en HR is Stijn de geknipte persoon om toe te lichten wat er allemaal komt kijken bij het aanwerven van je eerste werknemer.

Met steun van

Contactpersoon

Sofie Vermeir

Adviseur Bryo Starten / Snelle Groei

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus
Dyls februari2024