Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Business Clubs

Business Clubs

Nood aan een inspirerend platform dat jouw persoonlijke groei en die van je bedrijf op een duurzame manier kan stimuleren? Voka helpt je graag verder! 

In onze Business Clubs brengen wij voor jou innovatieve en internationaal actieve bedrijven rond de tafel. Jou inspireren en verder ondersteunen bij het uitrollen van je internationale plannen: dat is wat wij daarbij vooropstellen. Ervaar inspirerende cases gepresenteerd door vakexperts, krijg de kans om kennis en ervaringen uit te wisselen en versterk jouw netwerk

Voor wie?

Bedrijfsleiders, kaderleden en leidinggevenden van internationale en innovatieve bedrijven die hun activiteiten strategisch verder willen uitbouwen en professionaliseren.

Timing?

Een Business Club duurt 1 jaar, met 7 sessies waarvan 1 collectieve sessie samen met deelnemers van andere Business Clubs.

Business Clubs 2024

 

 

 

 

Business Club Multinationals

Heb je de ambitie om te excelleren en jouw internationale positie als productiebedrijf je versterken? Deze Business Club brengt Plan Managers, General Managers en CEO's samen van West-Vlaamse vestigingen van multinationals (met een HQ buiten België) en vestigingen van West-Vlaamse multinationals. 

Meer info 

Business Club International Hr

De Business Club International Hr: Tax, Legal & Strategy brengt hr-professionals van toonaangevende en internationaal actieve bedrijven uit West- en Oost-Vlaanderen samen. Praktijkvoorbeelden, recente wetswijzigingen en nieuwe trends in hr komen aan bod.

Meer info

Business Club International Finance

In deze Business Club International Finance kom je terecht in een uniek netwerk van CFO's van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. Tijdens de sessies bespreken we diverse actuele, strategische en operationele thema's van financieel en administratief management, op een praktijkgerichte manier.

Meer info

Business Club International Sales Management

Ben je een sales- of exportmanager van een internationaal actief bedrijf? In de Business Club International Sales Management staan onderwerpen als marktanalyse, salesfunnel, KPI's, metrics en coachend leidinggeven aan het salesteam centraal.

Meer info

Business Club Food Expand

De voedingssector is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen. In de Business Club Food Expand kan je kennis opbouwen en ervaringen delen met nieuwe internationaal actieve voedingsbedrijven in je netwerk.

Meer info

Business Club Food Explore

Werk je in een kmo in de voedingssector en wil je nieuwe internationale markten verkennen? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in best practices om jouw internationaliseringsstrategie verder vorm te geven met de Business Club Food Explore.

Meer info

Business Club Legal

De Business Club Legal is een uniek, praktijkgericht platform voor legal counsels. We zetten in op een mix van praktijkervaringen, testimonials, coachingsessies en een communitybuilding event.

Meer info

Business Club Customs

In de Business Club Customs komen douane-experts van West-Vlaamse bedrijven samen in een praktisch en interactief traject. Mogelijke topics tijdens dit traject: Brexit, vrijhandelsakkoorden en invoerrechten, douaneprocedures in de buurlanden, exportcontroles, dual use, etc.

Meer info

Business Club Strategic Sourcing

Heb je de ambitie om te excelleren met jouw aankoopproces? Maak deel uit van de innoverende Business Club Strategic Sourcing, waar chief procurement officers, sourcing managers, purchase managers en aankoopverantwoordelijken van internationaal actieve bedrijven samenkomen.

Meer info

Opstart gemist, maar toch geïnteresseerd in een van bovenstaande Business Clubs? Contacteer Kaat Creupelandt voor meer info.