Skip to main content
  • Home
  • Ambassadeurslunch Australië
Ambassadeurslunch Australië

Ambassadeurslunch Australië

De ambassadeurslunches zijn een absolute must voor elke ondernemer die nieuwsgierig is naar economische wereldmachten, die er misschien al zaken mee doet en met collega-ondernemers een inhoudelijk gesprek wil voeren, of die op zoek is naar de vele zakelijke opportuniteiten en ze uit eerste hand wil krijgen van een topambassadeur.

Het bbp van Australië is de afgelopen 26 jaar onafgebroken gegroeid; dat is een wereldrecord. Deze duurzame trend bevestigt de succesvolle kentering in de economie van het land. Van groei door ongeziene investeringen in natuurlijke rijkdommen, evolueerde Australië naar een groei met een bredere basis. En breed mag je gerust letterlijk nemen: 17 van de 20 industriële sectoren zetten de afgelopen jaren een sterke prestatie neer – ondanks de terugtrekking van de VS uit het Trans-Pacific Partnership (TPP).

Kan ook jouw bedrijf meesurfen op de aanzwellende economische golven in Australië? Kom te weten waar de grootste opportuniteiten liggen tijdens onze Ambassadeurslunch. De Australische ambassadeur voor België, Z.E. Justin Hugh Brown, vertelt je alles over de Australische markt en welke commerciële mogelijkheden je hier kan vinden. 

Deze lunch is een absolute must voor elke ondernemer die nieuwsgierig is naar deze economische wereldmacht. Wil je met collega-ondernemers die er al zaken doen een inhoudelijk gesprek voeren? Of ben je op zoek naar zakelijke tips uit eerste hand? Maak dan een afspraak met deze topambassadeur en schrijf je meteen in.

Programma

11.30 tot 11.45 u:     Ontvangst en welkomstdrink
11.45 tot 11.50 u:     Inleiding door Peter Van Biesbroeck, algemeen directeur Voka Vlaams-Brabant
12.50 tot 13.00 u:     Voorgerecht
13.00 tot 13.15 u:     Presentatie door ambassadeur Z.E. Justin Hugh Brown
13.15 tot 13.45 u:     Hoofdgerecht
13.15 tot 14.00 u:     Q&A + dessert en koffie
 

In samenwerking met

samenwerking

 

Contactpersoon

Isabelle Meulemeester

Relatiebeheerder - Coördinator Internationaal Ondernemen

Adres

Voka Metropolitan
Koningsstraat 154
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 110
Niet-leden: € 165
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be en onderstaande knop.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Premed
Logo Randstad