Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Kabouter als Klimaatambassadeur
  Nieuws 20.09.2018

  Kabouter als Klimaatambassadeur

  Elk jaar beloont het milieu-infopunt voor de kmo (miK), een samenwerking tussen Voka en de provincie Vlaams-Brabant, een bedrijf dat inspanningen levert om op een duurzame manier te werken.
  Lees meer
 • Brexit Impact Scan
  Nieuws 18.09.2018

  Ontdek hier de Brexit Impact Scan

  Op 29 maart volgend jaar is het zover: dan verlaat het Verenigd Koninkrijk officieel de EU.
  Lees meer
 • Vastgoedclub
  Nieuws 17.09.2018

  Vastgoedclub verkent Tour & Taxis

  Nieuwe stadswijk komt er aan De site Tour & Taxis is tot dusver vooral gekend als locatie voor beurzen en evenementen, en wat kantoren.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Bryo StandUp - Starten met ondernemen
  Project 19.09.2018 Afgelopen

  Bryo StandUp

  Wil je graag starten met ondernemen, maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar validatie, begeleiding en een netwerk? Bij Bryo helpen we je hier graag bij.
  Lees meer en schrijf in
 • Datacenter Unix Solutions Haasrode
  Netwerking 19.09.2018 Afgelopen

  Datacenter Unix-Solutions: een unieke blik achter de schermen

  Datacenters: Alle bedrijven gebruiken ze, maar er zijn weinig mensen die weten hoe ze er vanbinnen uitzien en wat ze exact doen. En daar brengt Voka Vlaams-Brabant graag verandering in!
  Lees meer en schrijf in
 • Outlook
  Opleiding 20.09.2018 Afgelopen

  Outlook volgens de BestBuro methode – Bespaar één minuut per e-mail

  Outlook is je partner voor een vlotte communicatie. Tenminste, als je het programma juist gebruikt. Anders creëer je meer chaos dan werkplezier.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant