Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Real Estate Community

Real Estate Community

De real estate sector is volop in transformatie, ook in de regio Mechelen-Kempen. Met in 2023 al ruim 170 deelnemers, is de REC intussen uitgegroeid tot een community waar je niet omheen kan. Samen zoeken we slimme synergieën: co-creating a smart future. 

Real Estate Community - Samenwerken is de toekomst

De Real Estate Community peilt naar de prioriteiten en verwachtingen van haar leden. Met veel kennis van zaken wil de community slim naar de toekomst kijken.’Co-creating a smart future’ is niet voor niets het motto van deze community. Bedoeling is elkaar te versterken, te inspireren en nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken.

Elk jaar worden 4 avondprogramma’s georganiseerd waar we inspirerende sprekers met een visie op de toekomst aan het woord laten en bezoeken we locaties en projecten die al concretiseren wat ons te wachten staat.

Gedragen door 9 kernteamleden, die representatief zijn voor de deelnemende doelgroep, ontstaat telkens opnieuw een to-the-point programma. Dat dit ook gewaardeerd wordt door de deelnemers toont de grote onderscheiding die onze deelnemers elk jaar aan de community geven.

Voor wie?

In deze community verzamelen we een gezelschap van decision makers, actief in vastgoed en flankerende sectoren: projectontwikkelaars, investeerders, makelaars, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen. Allemaal mensen met visie, die het verschil kunnen maken.

Deelnemen aan deze community is op voordracht bij het kernteam en op basis van het Voka-lidmaatschap. Er kunnen max. 2 sleutelfiguren per bedrijf deelnemen.

Deelnemen aan de Real Estate Community

Wil je zelf deelnemen aan de Real Estate Community? Dat kan!

Elk jaar opnieuw kan je je als Voka-lid opnieuw inschrijven voor de Real Estate Community. 

Real Estate Community 2024
Meer info en inschrijven

Meer info?

Contacteer Leen Binnemans via 0473 83 17 91 of leen.binnemans@voka.be

 

REC geeft ons de mogelijk om op een snelle manier kennis te nemen van de vernieuwingen die er werkelijk toe doen als het gaat over 'vast- of losgoed.

Luc Vanhout, Architect

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Contacteer coördinator Leen Binnemans via 0473 83 17 91 of leen.binnemans@voka.be

Kernteam

 

 

 

 

 

 

 

Partners