Skip to main content
Verrijckt
Mechelen-Kempen
Nieuws

Archeologisch onderzoek zorgt voor een maatschappelijke meerwaarde

Sinds het Onroerenderfgoeddecreet van 2016 is het in Vlaanderen verplicht om bij grote bouwprojecten een archeologie- nota te laten opstellen. Projectontwikkelaars, architecten of landmeters die een archeologisch onderzoek nodig hebben, kunnen hiervoor terecht bij J. Verrijckt Archeologie & Advies uit Beerse. “Onze focus ligt op snelheid en goede communicatie”, zegt archeoloog en zaakvoerder Jeroen Verrijckt. “Wij verzorgen het volledige archeologische traject, zodat de planning van jouw project vlekkeloos verloopt.”

teaser
Mechelen-Kempen
Nieuws

Fransen Bouwonderneming groeit en bloeit

Fransen Bouwonderneming groeide in minder dan zesentwintig jaar van een eenmanszaak uit tot een multidisciplinaire bouwgroep met een indrukwekkende hoofdzetel op industrieterrein Beyntel in Oud-Turnhout. Naast het moederbedrijf telt de groep nog acht andere bouwgerelateerde bedrijven en in totaal zijn er 250 medewerkers in dienst. “Onze focus ligt op middelgrote totaalprojecten en een aantal goed gekozen nicheactiviteiten”, zegt CEO Tom Fransen. “We willen zeker niet alles doen. Maar wat we doen, dat doen we heel goed. Met oog voor kwaliteit, snelheid van uitvoering en innovatie.”

DeMeeuw
Nieuws

Real Estate Community te gast bij De Meeuw in Willebroek

Voor het eerst sinds meer dan een jaar opende het Covid Safe Ticket de deur voor een voltallige live REC-sessie. Op 21 september 2021 ontmoette de Real Estate Community elkaar weer bij De Meeuw in Willebroek. Het topic? Industrialisatie in de bouwsector en prefab.