Skip to main content
Nieuwjaarscocktail Voka Lokaal Neteland

Nieuwjaarscocktail Voka Lokaal Neteland

Met 2019 bijna aan de finish, maak jij je alweer klaar om ook in 2020, met de handen aan het stuur én met de nodige PK’s, uit de startblokken te schieten. Geen beter moment om je motor warm te laten draaien dan op de Nieuwjaarscocktail van Voka Lokaal Neteland, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, in het Abarth Museum in Lier. Ready, set, go? Noteer 23 januari in je agenda!

neteland

 

Kom gezellig netwerken en geniet van een feestelijk hapje en een drankje en maak nader kennis met je buren ondernemers en contacten uit de regio. Tot dan?

Het bestuur van Voka Lokaal Neteland
Claudia De Moor (voorzitter), Peter Celis, Philip Deschietere, Leo Deprince, Yves Maes, Chris Govaerts, Karine van der Sluis, Dirk Van Dyck, Staf Vervoort, Peter Wuyts 

TABLE GUEST - Je kan voor € 725 (excl.btw) table guest zijn op NewYear @Voka. In ruil krijg je toegang voor 8 pers., een eigen tafel met logovermelding en 2 flessen champagne. Je mag ook een eigen banner plaatsen. Je logo verschijnt in de digitale uitnodigingen en de verslaggeving in Ondernemers.

Contactpersoon

Roel Dockx

Adjunct - Gedelegeerd bestuurder

Adres

Abarth Oldtimer Museum
Industriestraat 1
2500 Lier

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 50
Niet-leden: € 75

Prijzen zijn exclusief btw.
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

DigiChambers
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse