Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Printcity pakt uit met nieuwe volautomatische verpakkingslijn

Printcity pakt uit met nieuwe volautomatische verpakkingslijn

  • 03/01/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

 

Net voor het bouwverlof in 2023 verhuisde de textieldrukkerij Printcity naar een splinternieuw bedrijfsgebouw in Hasselt. Met dit indrukwekkende nieuwe pand, met een showroom en een kantoorgedeelte van 400 m² en een productieruimte van 1.200 m², kan Printcity zijn expansieplannen de komende jaren verder realiseren.
In het kader van die expansieplannen pakt zaakvoerder Jirky Thijs uit met een nieuwe service, in de vorm van een volautomatische verpakkingslijn. Deze lijn plooit het textiel naar wens, waarna die in recycleerbare zakjes gedaan wordt die op maat van het textiel gesneden worden. Deze zakjes kunnen vervolgens van een barcode of label voorzien worden.
Deze aanpak biedt tal van voordelen: het textiel wordt één voor één geplooid en raakt niet beschadigd en/of vuil bij transport.

www.printcity.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie