Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

De Estafette: Caroline Vanheede

  • 19/04/2024

Caroline Vanheede is CEO van de Vanheede Environment Group.

De Estafette: Caroline Vanheede

Hoe zou je jouw managementstijl omschrijven? 

“Die is direct, concreet en resultaatgericht. Het duidelijk definiëren van doelen of van problemen is belangrijk om gericht concrete acties te nemen of oplossingen te bieden. Ik ben ook graag bereikbaar voor iedereen, mijn deur staat altijd open.” 

Naar wie kijk je op en waarom? 

“Bij die vraag heb je rap de neiging om de naam te zoeken van een groot bedrijfsleider. Eigenlijk kijk ik evenveel op naar nieuwe starters en naar iedereen die initiatief toont en zich vol passie inzet voor een bedrijf of een doel.” 

Waaruit haal je voldoening naast je werk? 

“Wandelen en reizen is heerlijk. Ik kook ook graag; het is altijd leuk als je een compliment krijgt dat ze het lekker vonden.” 

Welk boek is een must-read voor ondernemers? 

“Voor mij is dat ‘De Klimaatschok’ van Geert Noels. Hij beschrijft in een vlot lezend boek de impact van de klimaatverandering op onze samenleving en de economie. Daarnaast stelt hij mogelijke oplossingen voor om de uitdagingen aan te pakken.”

Aan wie wil je de estafettestok doorgeven en waarom?

“Goh, er zijn veel mensen die in aanmerking komen. Mijn schoonzus Kathleen Verhelst werkt gepassioneerd voor haar bedrijf en heeft in de politiek de belangen van de bedrijven proberen te verdedigen. Mijn man, Johan Verhelst, is de gedreven zakenman van Verhelst Group en mentor. Hij werkt hard voor zijn eigen bedrijf, maar haalt evenveel voldoening uit het connecteren van mensen.”

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie