Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Printcity blijft groeien!

  • 01/02/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

In dit magazine kon u eerder al lezen dat textieldrukkerij Printcity midden 2023 verhuisde naar een splinternieuw bedrijfsgebouw in Hasselt. Met een showroom en kantoorgedeelte van 400 m² en een productieruimte van 1.200 m² kan het bedrijf zijn expansieplannen de komende jaren verder realiseren. Ook in 2024 blijft Printcity volop investeren in mensen en middelen. “Begin januari verwelkomden we in ons team zowel Katrien Vanrusselt als Guido Gerards”, bevestigt zaakvoerder Jirky Thys. “Als kersverse COO zal Katrien samen met mij mee de strategische lijnen van ons bedrijf uitzetten, waarbij ze voornamelijk zal focussen op het optimaliseren van interne processen in sales, marketing en opleiding & ontwikkeling. Met Guido halen we een ervaren salesprofessional aan boord, die als Printcity-ambassadeur mee zijn schouders zet onder onze groeiambities.” Jirky is ook trots op een gloednieuwe, volautomatische verpakkingslijn die in het nieuwe bedrijfsgebouw geïnstalleerd werd. “Deze lijn plooit het textiel naar wens, waarna het in recycleerbare zakjes gedaan wordt die op maat van het textiel gesneden worden. Deze zakjes kunnen vervolgens van een barcode of label voorzien worden. Met deze nieuwe investering vermijden we dat kledij beschadigd wordt en/of vuil wordt bij transport.”

www.printcity.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie