Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Meet the future in meeting

  • 03/01/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 
 

Of we nu spreken over videovergaderoplossingen voor hybride meetings of persoonlijke webcams en samenwerkingsapparaten voor thuiskantoren, er is een voldoende aanbod om overal verbinding te maken en samen te werken via gecertificeerde oplossingen voor bedrijven. Dat zeggen Frank Verjans en Bart Vandesompel van Trius in Genk. Laten we samen het aanbod ontdekken.

Personal meeting
Jouw portable of webcammonitor is de basis voor een goed thuiskantoor. Remote meetings maken deel uit van de dagelijkse realiteit van een werkdag. Besteed voldoende aandacht aan de communicatie-features van je portable of de webcam in je monitor. Let ook op extra mogelijkheden zoals shutters om de webcam te kunnen afsluiten.

Mijn portable, mijn telefoon
Dankzij cloud telefonie is je portable ook je telefoon en een goede headset is dan ook onontbeerlijk. Headsets zijn er in alle kleuren en maten. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren. Werk je graag met kabels, dan zijn de bedrade modellen helemaal jouw ding. Kan je beter denken als je rondloopt, neem dan een kijkje in het gamma van de draadloze modellen. Een kwalitatieve headset garandeert professionele gesprekskwaliteit en een stabiele verbinding.

Vergaderruimtes
Webcams en interactieve borden maken deel uit van elke moderne vergaderzaal. Zij zorgen ervoor dat je binnen je bedrijf kan communiceren en samenwerken op de manier zoals jij dat wilt. Complete oplossingen om kleine, middelgrote en zelfs grote ruimten om te vormen voor inclusieve, levensechte virtuele vergaderingen.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie