Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Kebro werkt mee aan Labiomista-project van kunstenaar Koen Vanmechelen

Kebro werkt mee aan Labiomista-project van kunstenaar Koen Vanmechelen

  • 03/01/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

In de branche van betonnen vloeren en verhardingen voor de industrie klinkt de naam Kebro als een klok. Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de plaatsing van betonvloeren met een hoge afwerkings- en moeilijkheidsgraad én lange levensduur, trekt resoluut de kaart van duurzaamheid en hybride projecten.
Een van de duurzame projecten waaraan het Kebro-team meewerkt, is het kunstwerk Labiomista van kunstenaar Koen Vanmechelen. Labiomista is een evoluerend kunstwerk in Genk over de mix van het leven. Voor een verblijf met zwembad voor tapirs – dat CO2-neutraal zal zijn – wordt de expertise van Kebro ingezet voor de aanleg van dekvloeren, in opdracht van Thys Bouwprojecten.
Met dit verblijf – met Future Garden als naam – zet Koen Vanmechelen een nieuwe stap in zijn nieuwe toekomstvisie voor Labiomista: ‘LaVieBreede’. Dit ‘evoluerende kunstwerk’ wil de hele buurt versterken met sociale, economische en fysieke projecten.

www.labiomista.be
www.kebro.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie