Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hubo Limburg United lanceert vernieuwde business community. Nieuwe hoofdpartner is Union of the Ring, boosted by Flexer

Hubo Limburg United lanceert vernieuwde business community. Nieuwe hoofdpartner is Union of the Ring, boosted by Flexer

  • 01/12/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

Al een aantal jaren bouwt Hubo Limburg United een sterke business community uit, mét succes. Maar partner zijn van Hubo Limburg United is zoveel meer dan ‘een sponsor zijn van de basket’.  Daarom is er sinds kort Union of the Ring: de volwaardige business community van Hubo Limburg United. Uiteraard met een blijvende link met het sportieve, maar ook op zichzelf staand met kwalitatieve netwerkevents en tal van mogelijkheden voor bedrijven. Flexer en Hubo Limburg United, dat is dé match. Geen wedstrijd, maar wel een team. Als HR-dienstverlener (werving, selectie, payroll … ) engageert Flexer, onderdeel van de Umani Group, zich vanaf heden als drijvende kracht en booster van Union of the Ring. 
De term ‘boosted by Flexer’ symboliseert niet alleen de ondersteuning van deze ambitieuze gemeenschap, maar benadrukt ook de overtuiging van Flexer in het ontdekken en ontwikkelen van een bruisende community op Limburgse bodem en daarbuiten. 

Artikel uit publicatie