Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Firma Gheys vierde kanshebber op Prijs Ondernemen 2019

Firma Gheys vierde kanshebber op Prijs Ondernemen 2019

  • 13/06/2019

De firma Gheys (Mol), een expert in transport en logistiek, is de vierde kanshebber op de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Kempen Oost vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven meedingen naar de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

“Dit is een mooie award. En in de eerste plaats is die voor alle mensen, die hier elke dag werken”, zegt Dirk Gheys, zaakvoerder van Gheys. “We zijn als bedrijf heel dankbaar voor deze erkenning. Die komt wel onverwacht.”

Al vier generaties lang zorgt Gheys ervoor dat goederen op de juiste bestemming geraken. De jongste generatie met de broers Dirk, Carl, Luc en Bert houdt sinds begin jaren tachtig van de vorige eeuw de handen aan het stuur. Ondersteund door hun professionele teams bouwden zij het bedrijf uit tot een nichegerichte logistieke speler in de petrochemie.

Naar de finale


Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Vanaf maandag 10 juni tot en met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019.  

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.

 

Firma Gheys2

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder