Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 150 ondernemers geven ‘go’ voor Voka-memorandum

150 ondernemers geven ‘go’ voor Voka-memorandum

  • 01/12/2023


Het team Belangenbehartiging is klaar met de ‘Ronde van Mechelen-Kempen’. In het teken van het komende memorandum hebben ze 150 ondernemers gesproken en betrokken, in de 9 Voka Lokaal-afdelingen over de hele regio. 

Het is de eerste keer dat het memorandum op deze schaal wordt voorgesteld. “We willen absoluut een gedragen memorandum. Daarom hebben we alle standpunten voorgelegd aan onze leden. En hun input en opmerkingen in ons plan verwerkt”, zegt Wim Brillouet, manager Belangenbehartiging van Voka Mechelen-Kempen. “Vanaf nu gaan we ook in gesprek met politici. Op lokaal, maar ook op Vlaams en federaal niveau. Zodat ze goed weten waar onze ondernemers voor staan en waar ze voor willen gaan. We hebben een duidelijk verhaal. Dat gaan we vanaf 8 januari 2024 ook nog breder communiceren. Vanaf dan is het memorandum van Voka Mechelen-Kempen voor iedereen beschikbaar.”

Samen met gedelegeerd bestuurder Tom Laveren, gaat het team Belangenbehartiging – Guy Beyens, Carole Kersten, Emiel De Smet en Wim Brillouet –de komende weken en maanden in gesprek met 100 politici. Met als doel: ondernemers nog beter te laten ondernemen dan vandaag.