Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Voka daagt ondernemers uit in 'Company Cup'

Voka daagt ondernemers uit in 'Company Cup'

  • 29/03/2023

Na de populaire 'Container Cup' op tv, komt Voka Mechelen-Kempen met een eigen concept. De 'Company Cup'. Op donderdag 27 april daagt de Voka-Kamer 200 ondernemers en sportievelingen uit in 7 disciplines. Van 1 kilometer op een loopband, 3 kilometer fietsen tot echte caféspelletjes zoals darts. "We gaan die dag op zoek naar het beste team. Samenwerken en je eigen sterktes en zwaktes ontdekken zullen heel belangrijk zijn", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen.

De Company Cup maakt deel uit van 'Time-Out!'. Met dat event mikt Voka Mechelen-Kempen op sportieve ondernemers. Voor de locatie is dit jaar gekozen voor het stadion van Lierse Kempenzonen. "We dagen 200 ondernemers en sportievelingen uit om het tegen elkaar op te nemen. We hebben zeven disciplines voorzien. Onder meer fietsen, darts, nagelkloppen en free kick-voetbal. De teams bestaan uit zes deelnemers. Je kan ook alleen komen en bij een team aansluiten", zegt Filip Vandeweyer, coördinator Ondernemerschap bij Voka Mechelen-Kempen. "We voorzien deze keer ook een 'Virtual Shooting Battle'. Zo kan je het ook virtueel opnemen tegen andere teams."

In deze video kan je zien hoe de eerste editie van 'Time-Out!' is verlopen.

Bekende ondernemers

"Maar we doen meer op 'Time-Out!'", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. "Sportjournalist Maarten Vangramberen gaat in gesprek met topondernemers in de sportwereld. Om andere ondernemers te inspireren. Zijn aanwezig: Yannick Euvrard (Koninklijke Belgische Voetbalbond), Jochim Aerts (CEO Belgian Cycling Factory) en Nico Bertels (Bernico Boating International). Zij hebben stuk voor stuk hun merites in hun vakgebied. Ze zullen ons meenemen in hun ondernemersverhaal. Ook dat aspect vinden we belangrijk om te brengen op 27 april."

Programma

  • We ontvangen je om 15u, zodat de competitie om 15u30 van start gaat.
  • De sprekers starten doorlopend om 16u.
  • Om 19u is de strijd gestreden en verbroederen we terug langs het verfijnd walking dinner met bijhorende bubbels.