Skip to main content
VokaMatch 2019

VokaMatch - Aanstekelijk netwerken

Aanstekelijk netwerken op VokaMatch.

VokaMatch

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben nieuws. Groot nieuws. Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen wil je graag in primeur de nieuwe lokale werking voorstellen. Het opzet? Meer ondernemers bereiken. Hoe we dat gaan doen, vertellen we graag op 28 maart.

We zijn dit jaar te gast bij de nieuwe vestiging van De Ceuster Meststoffen (DCM) in Grobbendonk. We zorgen voor de perfecte setting, zodat jij nieuwe contacten kan leggen om je netwerk uit te breiden.

Op 28 maart kan je ook deelnemen aan een speciaal netwerkspel om nieuwe mensen te leren kennen.
Klinkt aanstekelijk? Dan hebben we een match.

Programma

  • 18.00 u. Ontvangst
  • 18.45 u. Ontdek de nieuwe werking van Voka-KvK Mechelen-Kempen
  • 19.00 u. Tom De Ceuster, CEO Group De Ceuster
  • 19.15 u. Florence Pérès van Better Minds at work over Connected or disconnected.
    Hoe kunnen we omgaan met de connectiviteitsparadox? Onze digitale verslaving is zo ernstig geworden dat je vaker iemand naar zijn telefoon ziet kijken terwijl je deze kruist dan oogcontact te maken of een glimlach te delen. "We are the disconnected connected"; losgekoppeld van de ervaring, het nu-moment, van onszelf en de mensen om ons heen maar voortdurend verbonden met de wereld daarbuiten. We leven dus in een connectiviteitsparadox. Hoe kunnen we technologie in ons voordeel aanwenden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we échte connectie maken met én zonder technologie? 
  • 19.45 u. Netwerken mét resultaat. Doorlopend culinaire versnaperingen

Maak kennis met Keynote Florence Pérès

Florence perzFlorence Pérès (1975), auteur, veelgevraagd spreker en consultant, studeerde communicatie en was meer dan 20 jaar actief in de wereld van het internet en digitale media bij onder meer The Reference, ONE Agency en Duval Union Consulting. In een parallel parcours verdiepte ze zich in gezondheidswetenschappen en volgde ze ook een opleiding tot mindfulnesstrainer, professional coach en stress & burnout coach. Ze is momenteel trainer en consultant bij Better Minds at Work, waar ze onder andere het programma 'Digital Balance' uitwerkte en professionals opleidt in het opbouwen van meer mentale veerkracht en in het efficiënter en minder gejaagd omgaan met technologie en communicatietools dankzij de Touchpoints methode die ze zelf ontwikkelde. Haar boek ‘Digital Detox’ is in 2017 bij Lannoo verschenen.

 

 

 

In samenwerking met

SD WorxMensuraProximus logoing

 

 

 

pflVan Houdt

 

 

 

De Ceuster Meststoffen

 

Adres

De Ceuster Meststoffen (DCM)
Bannerlaan 75
2280 Grobbendonk

Wanneer

Prijs

Gratis.
Dit event is uitsluitend voorbehouden voor Voka-leden.

 

Dit event is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren van dit event kan enkel elektronisch via birgitt.vanbeckhoven@voka.be. Bij een
no-show zonder schriftelijke verwittiging wordt er € 50 (exclusief BTW) aangerekend. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse