Skip to main content
Map
  • Netwerkevents in jouw regio

Netwerkevents in jouw regio

Op netwerkevents kan je elkaar beter leren kennen en een divers en nuttig netwerk uitbouwen. Daar word je als ondernemer beter van. 

Prijs Ondernemen

Prijs Ondernemen is hét moment om de ondernemersspirit te eren. Een ondernemer uit de regio wordt bekroond met de Prijs Ondernemen, als teken van ‘bijzondere erkenning voor hun bijdrage aan de innovatie en de groei van welvaart in onze regio’. Contacten leggen en onderhouden, zien en gezien worden staat hier centraal. Informeel netwerken terwijl u geniet van een wervelende show en een heerlijk walking dinner. 

Elk van de negen lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen reikt jaarlijks een award uit aan één van haar leden. Aangezien de leden van Voka erg divers zijn, qua sector en grootte bijvoorbeeld, is er ook een grote diversiteit tussen de winnaars.

Deze 9 winnaars komen in aanmerking voor de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen die uitgereikt werden tijdens de Prijs Ondernemen op donderdagavond 28 september 2023. Daarnaast komen ze ook in aanmerking voor de Innovatie Award 2023 van Voka - Mechelen-Kempen.

Het publiek krijgt de kans om op haar favoriet te stemmen. Deze publieksstemming telt mee voor 1/3 van de stemmen. De andere 2/3 worden verdeeld door een professionele jury. 

Réveillon

Elk jaar wordt er een innovatief idee gebracht dat ondernemers inspireert naar het volgende jaar. Een vernieuwend en inspirerend lid zet voor die dag de deur van haar productieruimte open voor Voka-leden uit de zaken- en politieke wereld. Deze ruimte wordt omgetoverd tot een magische plaats waar ideeën groeien en ondernemers elkaar inspireren. Niet voor niets is de Réveillon een moment waar velen naar uitkijken.

Wie de Réveillon kent, weet intussen dat we als organisator alles op alles zetten om er een topevent van te maken op een toplocatie. Een setting waar je als ondernemer volop nieuwe contacten kan leggen of eens lekker kan bijpraten met vertrouwde collega-ondernemers, kaderleden en beleidsmakers. 

Voka Lokaal events

Netwerken in je buurt doe je op de Voka Lokaal events. 

Jong Voka

Jong Voka is een kwalitatief netwerk van jonge ondernemers, kaderleden en high potentials. In het netwerk van Jong Voka kunnen zowel starters als ondernemers op een snelle en aangename manier in contact komen met collega-ondernemers. Onderling kunnen ze op een interessante, toffe en losse manier nuttige ervaringen uitwisselen.

Voka shortski

Ondernemen is topsport en tussen onze ondernemers zitten heel wat actieve sporters. Als jij dit leest, ben jij er een van.  Kijk je uit naar het uitoefenen van jouw favoriete sport in het gezelschap van collega-ondernemers met dezelfde snow drive?  Schrijf je dan vandaag nog in voor onze social netwerk reis: de Voka Shortski. 

NewYear@Voka

Naar goede gewoonte heeft Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen graag samen met jou het glas op een nieuw jaar. Ook dit jaar is dat niet anders. NewYear@Voka vormt de geschikte gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen met collega-ondernemers, vooraanstaande vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en andere sleutelfiguren uit onze regio.

 

Voka Match

Omdat we bij Voka geloven in matchmaking zorgden we tijdens Voka Match voor een kader waarin op een gemakkelijke manier de juiste connecties gelegd konden worden. Tijdens een interactief matchmaking moment helpen we de aanwezigen aan nieuwe contacten en nieuwe business opportuniteiten. Daarna kunnen de ondernemers uitgebreid netwerken tijdens een aanstekelijke en lekkere receptie.

Time out

200 ondernemers en sportievelingen komen samen voor een dag vol inspiratie en innovatie uit de topsportwereld. Verschillende toppers uit de sportwereld getuigen over hun ondernemersavontuur. Ondertussen dagen we alle teams uit om de beker te pakken tijdens de Company Cup! 

Voka Fietst

Voka Fietst brengt ondernemers en managers uit de Kempen en Mechelen samen die een voortrekkersrol willen opnemen op het vlak van fietsbeleid in hun onderneming.

Het netwerk komt elke eerste woensdagavond van de maand samen, meestal om 18.00 uur, al  kan dit uur wel eens variëren in functie van de geplande activiteit.

Voka Summer

Zet de vakantie feestelijk in met een hapje en tapje met collega-ondernemers en stakeholders uit de regio.
Voka Mechelen-Kempen en Jong Voka Mechelen heten jullie van harte welkom.

Tientallen bedrijven vieren dit jaar een ondernemersverjaardag. Voor hen rollen wij de rode loper uit, want zij zijn de sterren van de avond tijdens de viering van de jarige bedrijven.

Café Content

Het weekend inzetten in goed gezelschap? Inspiratie opdoen en contacten leggen tussen pot en pint? Dat kan tijden Café Content: 9 vrijdagnamiddagen van 16.00 uur tot 18.00 uur. Voka en haar 9 Voka Lokaal ondernemersnetwerken trakteren. Twee uur doelgericht netwerken met een drankje in een pitch perfect setting vol positieve synergieën.

Contactpersoon

Anouk Huysmans

Projectmedewerker events