Skip to main content

Opleiden & inspireren

Duurzaam ondernemen betekent in contact komen met nieuwe zaken, gaande van wetgevingen tot toekomstgerichte bedrijfsstrategieën en een aangepaste bedrijfsvoering. Om je daar optimaal voor voor te bereiden, organiseert Voka - KvK Limburg tal van infosessies en opleidingen rond relevante thema's. Hierbij doen we beroep op ons netwerk van experten.

Kameracademie: quick-win opleidingen

Onderstaande opleidingen variëren van een infosessie tot een halve dag opleiding tot een volledige dag opleiding rond duurzame topics. Om een overzicht van alle opleidingen te bekijken, kan je beroep doen op de Kameracademie.

Ontdek hier alle opleidingen

 

Datum Onderwerp Tijdstip Meer info SDG
31 mei 2022 & 7 juni 2022 De SDG's als kader voor jouw business strategie 09u00-12u00 Klik hier Alle 17 SDG's
2 juni 2022 Natural Intelligence: duurzame innovatie geïnspireerd op de natuur 10u00-16u00 Klik hier SDG9
20 juni 2022 Carpolicy 09u00-12u00    

Incompany: op maat van jouw bedrijf

Ons opleidingsaanbod is samengesteld op basis van vragen en behoeften van onze leden. Indien je met meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf eenzelfde opleiding wilt volgen, kan het voordeliger zijn om deze als incompany te organiseren. Bovendien kan dan ook op maat gewerkt worden van jouw onderneming. Bovendien kunnen zo opleidingen ingepland worden die vandaag misschien niet in ons aanbod staan. Indien je hierover nadenkt, geef ons dan een seintje en dan werken we een voorstel uit.

Met dank aan onze partners

Contactpersoon

Sanne Vranken

Projectmedewerker internationalisatie & innovatie