Skip to main content

Smart Warehousing

Wat bieden wij jou?

Ben je benieuwd hoe bedrijven hun logistieke processen digitaliseren en welke technologieën ze hiervoor gebruiken? In de Business Club Smart Warehousing bundelen we de voornaamste trends en innovaties die een impact zullen hebben op de logistieke keten de komende 10 jaar. Aan de hand van goed onderbouwde sessies wordt ism. DHL inspiratie gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven.

Duidelijke focus

Digitalisering, Industrie 4.0,.. Software eet de wereld op! Ongeacht de gebruikte terminologie, uw organisatie zal inmiddels de uitdagingen hebben gevoeld van een wereld die de digitale revolutie omarmt. Als een soort van houvast lanceerde DHL in 2019 de Logistics Trend Radar waarbij ze onderzoek voeren naar 28 belangrijke trends en innovaties die van invloed zullen zijn op de logistieke keten in de komende vijf tot tien jaar.

Samen met DHL willen we in de Business Club Smart Warehousing focussen op de 10 belangrijkste trends en willen we in iedere sessie een bedrijf aan het woord laten die de innovaties omgezet heeft in concrete acties. Hiermee staat deze Business Club garant voor een ferme brok inspiratie. Na elke sessie ga je naar huis met essentiële inzichten. Op het einde van de rit zal je in staat zijn om een toekomstgericht actieplan op te stellen en de uitdagingen die voor je liggen aan te gaan.

  • 1 Duidelijke focus
  • + Best practices
  • + Inspiratie tours
  • 1 Lerend netwerk

Praktische informatie

Doelgroep

Supply chain managers, Warehouse managers, IT managers, Procurement managers, Innovation Managers, Customer Service managers, Logistieke managers en bedrijfsleiders van bedrijven die hun globale logistieke keten willen digitaliseren/automatiseren.

Programma

Dit traject start op najaar 2022. Programma volgt

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Meer info of inschrijven? 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze business club? Ontdek alle informatie via onderstaande link. 

Klik hier

Met dank aan onze partners

business club smart warehousing voka kamer van koophandel limburg

Contactpersoon

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering