Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Innovatie

Wat bieden wij jou?

Waar zijn de echte innovatie-pioniers mee bezig? Om als bedrijf voorop te blijven op de rest, is het belangrijk om ogen en oren open te houden. De Business Club Innovatie geeft inzicht in toonaangevende innovatieve bedrijven, hun strategieën en mogelijks steunmaatregelen maar bied je tegelijk ook een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Duidelijke focus

De Business club innovatie is een begeleidingstraject voor zij die door middel van innovatie willen groeien. Het traject bestaat uit bedrijfsbezoeken bij innovatieve projecten in Limburg. Via kennis sharing rond de processen, know-how,…  die gepaard gaan met innovatieve ontwikkelingen heeft deze business club als doel innovatie efficiëntie en de algemene innovatiegraad bij Limburgse ondernemingen te verhogen. Naast een inkijk in de specifieke innovatieprojecten start de business club met een duidelijk beeld op mogelijke ondersteuningsinitiatieven voor innoverende bedrijven.

Wat mag je verwachten?

•    7- 8 inspirerende bezoeken met inkijk in hun innovatie traject en een blik op ondersteuning (financieel en professioneel)
•    Een groep van gelijkgestemden die cross-sector opzoek gaan naar best practices, boven op de expertenpool van innovatiepartners
•    Mogelijkheid tot adviesmomenten met de Limburgse Voka innovatie ambassadeurs
•    Screening mogelijkheden om jouw project financieel te steunen samen met Voka & VLAIO-bedrijfsadviseurs

  • 1 Duidelijke focus
  • + Best practices
  • + Inspiratie tours
  • 1 Lerend netwerk

Praktische informatie

Doelgroep

Deze innovatieclub staat open voor bedrijfsleiders, innovatiemanagers, R&D managers, designers, ingenieurs, ... 

Tijdens de Business Club ondervind je aan den lijve enerzijds strategische veranderingen, maar laat het anderzijds ook toe om anderen binnen het bedrijf te betrekken.

Programma

19/03: Sessie 1 Voka Innovation @ FTI -festival

23/04: Sessie 2 Bedal 

21/05: Sessie 3 Droneport

20/06: Sessie 4 DW Reusables

17/09: Sessie 5 SOLiTHOR + Moore Grants & Incentives

17/10: Sessie 6 ZF Windpower

x/11: Sessie 7 Roartis

5/12: Sessie 8 Konings

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Meer info of inschrijven? 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze business club? Meer informatie of je inschrijven kan via onderstaande button. 

Schrijf je hier in!

Met dank aan onze partners

business club innovatie

Contactpersoon

Wout Vandeweyer

Adviseur innovatie & duurzaam ondernemen