Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Artificial Intelligence

Wat bieden wij jou?

Artificiële intelligentie kan voor bedrijven een oplossing bieden voor een aantal complexe problemen. Nog te weinig bedrijven weten wat de huidige stand van de technologie is en welke voordelen deze kunnen bieden in hun onderneming. Ben je benieuwd hoe Limburgse ondernemingen concreet bezig zijn met AI? De Business Club AI geeft inzicht in de belangrijkste facetten van AI via demo’s gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven in Limburg.

Duidelijke focus

De cases behandelen verschillende facetten van AI zoals chatbots, computer vision, machine learning en predictive analytics. Maak kennis met experten in het vakgebied artificiële intelligentie en ontdek vooruitstrevende cases van bedrijven uit de regio. Alle cases zijn toepasbaar, inspirerend en praktisch, ze komen immers rechtstreeks uit de bedrijfsrealiteit.

In deze sessies willen we ondernemingen inspireren en oriënteren op gebied van AI. We tonen cases en demo's die illustreren wat mogelijk is zodoende je zelf gemakkelijker een vertaalslag kan maken naar je eigen business case. In deze sessies staat ervaringsuitwisseling niet centraal zoals in onze netwerken. Heb je zelf veel ervaring rond data en AI en wel nood aan ervaringsuitwisseling? Dan kan het Netwerk Data Intelligence misschien wel een meerwaarde zijn.

  • 1 Duidelijke focus
  • + Best practices
  • + Inspiratie tours
  • 1 Lerend netwerk

Praktische informatie

Doelgroep

Deze Businessclub staat open voor bedrijfsleiders, innovatiemanagers, CIO's,  IT of R&D managers, data analisten, ingenieurs, ... Kortom iedereen met interesse in AI die concrete inspiratie wil opdoen. Kan je een sessie niet aanwezig zijn dan kan je de uitnodiging doorsturen naar een collega binnen eigen onderneming. Een leuke manier om als team op eenzelfde golflengte te komen over een specifiek topic.

Bij concurrentiële deelnemers wordt dit voorafgaand geëvalueerd.

Programma (onder voorbehoud)
DateThemeHost Case 
27 februari 2024kennismaking met AI The business Value of AI Discai
19 maart 2024Predictive AI DHLMr.Watts 
17 april 2024Computer vision Optimum Sorting Klassif.AI 
14 mei 2024AI projecten Jackie Janssen - CM The Value Hub 
4 Juni 2024AI in productie Hegge  Vectr/Sensr
10 september 2024Individuele adviesgesprekken Voka KvK - LimburgThe Value Hub 
15 oktober 2024AI en customer experience KBC  TBC  
19 november 2024AI en EthiekTBCKris - de Juristen 
December 2024AI en de toekomst van ondernemingen TBC Withofs logistics

 

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Meer info of inschrijven? 

Heb je interesse om deel uit te maken van deze business club? Ontdek alle informatie via onderstaande link. 

Klik hier

Met dank aan onze partners

tvh

Contactpersoon

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering