Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Jong Voka Kempen

Jong Voka Kempen

Jong Voka Kempen is de lokale verankering van de Jong Voka community. Onze focus ligt op het samenbrengen, inspireren en ondersteunen van jonge ondernemers (t.e.m. 45j), kaderleden, netwerkers uit regio Kempen. 

Award Jong Ondernemerschap

Dit jaar zal ook Jong Voka Kempen een rol spelen tijdens de Voka Prijs Ondernemen met een eigen award voor "Jong Ondernemerschap". Hier is de kans om een ondernemer uit jouw netwerk te nomineren voor deze award!

Wat doen we?

  • Als lid van Jong Voka Kempen maak je deel uit van een community. Je leert al snel gelijkgestemden kennen waar je ervaringen mee kan uitwisselen.
  • We organiseren op jaarbasis een 10-tal activiteiten, gaande van een event met keynote spreker en awarduitreiking tot een bedrijfsbezoek met zomerse barbecue of afterwork party. 
  • Benieuwd hoe het er op onze activiteiten aan toe gaat? Neem dan zeker een kijkje op onze facebookpagina, daar vind je alle fotoreportages terug.  
  • We laten het je als eerste weten wanneer we een nieuw initiatief lanceren of een activiteit aankondigen. Dit verneem je van ons op de activiteiten zelf, via mail of social media.
  • Je neemt aan ledentarief deel aan onze activiteiten.
  • Je wordt op onze volgende activiteiten als nieuw Jong Voka lid onthaald door onze bestuursleden. Zij maken graag kennis met jou en introduceren je graag in het netwerk.
  • Heb je een professionele vraag? Ook hier helpen we je graag mee verder. Wij maken immers deel uit van het Voka-netwerk en kunnen dus ook beroep doen op de expertise van Voka en haar partners.
  • Kwaliteit en klanttevredenheid zijn zeer belangrijk voor ons. Heb je feedback voor ons, of een suggestie/ idee dat je graag aan bod zou laten komen? Laat het ons zeker weten!

Bestuur

Marijn Buijs
voorzitter

Chansaars (Co-Founder & Employer 
Branding Partner)

Femke van Ginkel
ondervoorzitter, communicatie & events

Botanic Sanctuary Antwerp 
(Sales & MICE Executive)

Joachim Luykx
secretaris & ledenbeheer

Soudal  (Project manager)

Yves Peeters
finance & ledenbeheer

BSAFR (zaakvoerder)

Niels Van Herck
partnerships

Atrius Advocaten (Advocaat-vennoot)

Bieke Buyens
events

Corsendonk Hotels (Sales Manager)

Jo Schoeters
partnerships & events

Baroue (zaakvoerder)

Dieter Ceulemans
communicatie

Digital Bakery (zaakvoerder)

partners 2024

Meer informatie

Evi Heylen

Eventcoördinator

Full bio of Evi Heylen