Skip to main content
Jong Voka visits Axxi
Netwerking

Jong Voka visits Axxi

Op dinsdag 31 mei zijn we met Jong Voka te gast in het gloednieuwe gebouw van Axxi, langs de Brugsesteenweg in Kuurne. We worden er meegenomen in hun groeiverhaal en krijgen er de kans om hun nieuwbouw uit de eerste hand te ontdekken.

De zomer inzetten met Jong Voka
Netwerking

Padel & Parlé - Jong Voka

Padel is de laatste tijd niet meer weg te slaan uit onze omgeving. Die populariteit zorgt ervoor dat het één van de snelst groeiende sporten ter wereld aan het worden is. Op 30 juni kan je samen met andere ondernemers het veld op gaan voor een vriendelijke wedstrijd.

zomerevent
Netwerking

Jong Voka Kempen ZOMERT

Jong Voka Kempen nodigt je uit voor een netwerkavond in een zomerse setting! We voorzien je de hele avond van heerlijke fingerfood, lekkere drankjes en een vleugje muziek. Hopelijk zorgen de weergoden voor tropische temperaturen, maar geen nood, bij slecht weer hebben we onderdak.

jong voka chic
Netwerking

Jong Voka CHIC

Dé niet te missen feestelijke afsluiter van ons Jong Voka werkingsjaar. Als feestlocatie trekken we dit jaar naar de vernieuwde feestzaal van Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee. Lekker eten, drinken en dansbare muziek, jawel, voor de Voka Chic halen we met plezier alles uit de kast.