Skip to main content
Map

Jury Belgische Finale - 28 september 2022

An MeersAn Meers is Euroquity Manager bij SOWALFIN Groep. Die werd in 2002 opgericht door de Waalse regering en ondersteunt KMO's en zelfstandige ondernemers in toegang tot financiering. Met behulp van de aangeboden diensten, uitgebreid netwerk en expertise, is de SOWALFIN Groep meer dan ooit een referentiepartner van de Waalse ondernemers.

Nadine De Weirdt

Nadine De Weirdt is Account Manager bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Ze focust zich op strategie en ontwikkeling en begeleidt startende en gevestigde ondernemers bij de opmaak van een businessplan, bekijkt mogelijke financierings- en subsidiemogelijkheden en beantwoordt diverse bedrijfseconomische vragen.
 

Bruno Delepierre

Bruno Delepierre is managing director van het Global Entrepreneurship Netwerk Belgium. Daarnaast is hij ook stichter en CEO van Happonomy, een non-profit organisatie die mensen bewust maakt van wat duurzaamheid betekent en hoe onze economie daarin vandaag een rol speelt.

Conny Vandendriessche

Conny Vandendriessche is Managing Partner bij 'The House of HR' en bouwt met' Stella P' betere adviesraden. Ze financiert ook vrouwelijk ondernemerschap met 'We Are Jane'.


 

Jeroen De WitJeroen De Wit is CEO van Teamleader, een Belgische scale-up die het werk van dienstverlenende bedrijven makkelijker maakt met work management software. Jeroen groeide van student-ondernemer tot oprichter, van ondernemer tot CEO.

Kortom een echte ervaringsdeskundige met 10 jaar ervaring binnen een groeiend en succesvol bedrijf: van de eerste aanwerving, de eerste factuur, de eerste investering tot snelle groei, inclusief groeipijnen, euforie en alles daar tussenin.

jensJens De Vos  is Directeur Projecten bij Voka. Samen met zijn team coördineert hij alle Vlaams brede projecten rond ondernemerschap, digitalisering, duurzaam en internationaal ondernemen, arbeidsmarkt, onderwijs en health. Daarnaast is hij ook bestuurder bij GEN Belgium, Flanders DC en VLAIO Team Bedrijfstrajecten en is hij lid van diverse raden van advies van KMO’s.

Jury voorrondes

Vincent Van der Bek - Chief Catalyst -  Hangar K
Els Sanders - Bedrijfsadviseur financiering  – Vaams Agentschap Innoveren en Ondernemen
Youssef Deconinck - Opleidingscoördinator - Xerius
Bie Boudolf - Bedrijfsadviseur en coördinator FINMIX - Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen
Joren De Wachter - Chief Opportunity Officer -  seats.io 
Mitch De Geest - CEO Citymesh 
Xavier Wathoff-Borm - Projectadviseur Ambitieus Ondernemerschap Agentschap Innoveren en Ondernemen
Xavier Vanneste -  Managing Director - Brouwerij De Halve Maan
Elisabeth Leysen - Venture Capital Investment Analyst - finance&invest.brussels
Harald Dumoulin - Storyteller en Presentatiecoach - SmartPresentations
Wannes Vanspranghe - Ondernemer
Emile Symons - Investment Manager - PMV Doe- en Durfbedrijf

ewc

Internationale boost geven aan jouw startup?

Schrijf je dan in voor de Entrepreneurship World Cup - een internationale wedstrijd voor startups met mooie prijzen!

Indienen
Bryo

 

Accelero