Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Jury Belgische Finale - 25 maart 2024

Bruno DelepierreBruno Delepierre is managing director van het Global Entrepreneurship Netwerk Belgium. Daarnaast is hij ook stichter en CEO van Happonomy, een non-profit organisatie die mensen bewust maakt van wat duurzaamheid betekent en hoe onze economie daarin vandaag een rol speelt.

Profile photo of Olivia DegueldreOlivia Degueldre is COO van Pulse Foundation. Pulse Foundation speelt in op de maatschappelijke uitdagingen van ondernemerschap door verenigingen te ondersteunen die werken aan het bevorderen van ondernemersbewustzijn en -educatie, door ondersteuning te bieden aan ondernemers in alle stadia van hun ondernemerschap en door de stem van ondernemers naar voren te brengen in het publieke debat.

Didier Malherbe is Vice-Chairman of the Board bij Union Wallonne des Entreprises (UWE) en Chairman of the Board bij Belgian Foreign Trade Agency (AWEX). Didier Malherbe heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van ondernemerschap, zakelijk leiderschap, het aantrekken van investeringen en het tot stand brengen van samenwerkingen tussen verschillende sectoren en markten in België en Europa.

Véronique BockstalVéronique Bockstael is onderneemster, docent en auteur. Ze startte in 2019 in samenwerking met hogeschool UCLL een acceleratorprogramma specifiek voor female founders. Via het programma en haar eigen bedrijf, outgrow, begeleidt ze onderneemsters bij het schalen naar en voorbij €1 miljoen omzet. Daarnaast doceert ze ondernemen, leiderschap en marketing aan UCLL.

 Harald Dumoulin is founder van Smartpresentations en expert storyteller en presentatiecoach. Als jurylid en partner van EWC Belgium is hij perfect geplaatst om de deelnemers van professionele feedback te voorzien op hun pitchdeck. Samen met het team van Smartpresentations maakt hij presentaties die bij uw publiek blijven hangen en uw stakeholders overtuigen.

 

Afbeelding met Menselijk gezicht, persoon, glimlach, kleding

Automatisch gegenereerde beschrijvingMaxime Van Peel buigt zich als Senior Investment Manager bij de Vlaamse Investeringsmaatschappij (PMV) over de deal sourcing, analyse en presentatie van investeringscases aan investeringscomités. Op dit moment werkt hij voornamelijk aan venture capital en private equity deals met een focus op cleantech. Eerder werkte Maxime binnen talrijke andere bedrijfstakken met focus op projectmanagement in de industrie, internationale zakelijke ontwikkeling, operationele controle, bedrijfsontwikkeling en strategie. Momenteel helpt hij ondernemers in hun zoektocht investeerders om te kunnen groeien en schalen.

Ruben Verplancke is co-founder en CFO van Sealution en winnaar van de vorige editie van de Entrepreunship World Cup in België. Dit gaf hem en zijn medevennoot de kans om te pitchen op de internationale finale in Riyadh, waar ze deel uitmaakten van de beste 100 jonge bedrijven uit ruim 30.000 inzendingen.

Luc BastiaensLuc Bastiaens is bedrijfsadviseur binnen het team bedrijfstrajecten van VLAIO. Als bedrijfsadviseur van VLAIO ondersteunt hij ambitieuze ondernemers om hun innovatieve plannen, hun groei of transformatie waar te maken.

Jens De Vos is Directeur Projecten bij Voka. Samen met zijn team coördineert hij alle Vlaams brede projecten rond ondernemerschap, digitalisering, duurzaam en internationaal ondernemen, arbeidsmarkt, onderwijs en health. Daarnaast is hij ook bestuurder bij GEN Belgium, Flanders DC en VLAIO Team Bedrijfstrajecten en is hij lid van diverse raden van advies van KMO’s.

Hugues Williamson is Financieel Analyst bij finance&invest.brussels (FIB). FIB faciliteert en vervolledigt de financieringsketen voor ondernemingen die waarde creëren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Jury voorrondes

Harald Dumoulin - Storyteller en Presentatiecoach Smartpresentations
Arne Bassez - VP of Business Management Pexip - CEO en Founder Skedify
Alexis Malherbe - Senior Financial AnalystSenior Financial Analyst - finance&invest.brussels
Alexander Vanlerberghe - CEO Aqualex
Hilde Schuddinck - Gedelegeerd Bestuurder / co-CEO Voka Oost-Vlaanderen - Voorzitter Wintercircus Gent
Martin Nera - CEO Mind & Market
Iris Detavernier - Bedrijfsadviseur VLAIO
Paul Snauwaert - Advisor Advanced Technology and Innovation CNH Industrial
Sébastien Wulf - Head of Group S Management Solutions
Bart De Waele - Founder IKAg
Maxime Van Peel - Senior Investment Manager, Equity Investments PMV
Axel Boitel - Group COO Gantrex
Geoffroy Van Humbeeck - Founder en CEO aSmartWorld
Annelies Maes - Project Manager Entrepreneurship, startups, scale-ups, fast growing companies - Voka
 

Internationale boost geven aan jouw startup?

Schrijf je dan in voor de Entrepreneurship World Cup - een internationale wedstrijd voor startups met mooie prijzen!

Indienen
Bryo

 

Accelero