Skip to main content
WELT West-Vlaanderen

WELT West-Vlaanderen

Onderdelen van WELT West-Vlaanderen

Welt

WELT West-Vlaanderen

Welkom bij Welt, het traject van Voka dat ondernemingen helpt om hun talent -en opleidingsbeleid te ontwikkelen en/of verder te optimaliseren om zo mensen toe te leiden en (tevreden) aan het werk te hebben en te houden.

In een Welt-traject (april tot december 2019 en/of februari tot juni 2020) krijgt u vanuit Voka advies op maat over uw personeels- en opleidingsbeleid en kan u ervaringen delen met andere bedrijven. Bovendien maakt u ook kennis met interessante opties om vacatures in te vullen, zoals beroepsverkennende stages, individuele beroepsopleidingen en andere werkervarings- en leertrajecten. Dankzij Welt kunt u proactief inspelen op de uitdagingen van de arbeidsmarkt.

  • Optimaliseer uw personeelsbeleid
  • Krijg advies op maat en leer van andere ondernemingen
  • Geef een boost aan je employer branding
  • Focus op werkplekleren – extra wervingskanaal

Al meer dan 170 West-Vlaamse bedrijven namen sinds 2016 deel aan het Welt-project. Onder andere Bellewaerde, CCV Belgium,  e-BO Enterprises, Fibrocit, Ardo, Howest, Gaverzicht meubelen, Gheeraert transport en Maselis geloven in de toegevoegde waarde en waren pioniers in dit project. Ondertussen namen ook deel: BPost, R Dreams, CNH, Westsys, fietsen Cool, Vermako, schrijnwerkerij Verniers, Fermette-Depuydt, C Hotels,… 

Sinds 2018 is er ook een specifieke Welt-groep in de haven van Zeebrugge. Op dinsdag 24 september is er (van 14 tot 19 uur) bovendien een talentenmarkt, waar werkzoekenden (of werkenden) in samenwerking met VDAB en APZI-Voka West-Vlaanderen kunnen kennismaken met 20 bedrijven en hun vacatures of leerwerkplaatsen. De toegang tot deze talentenmarkt is volledig kosteloos, maar graag inschrijven vooraf!

Klik hier voor meer info over de Talentenmarkt 2019.

Sinds 2019 is er ook een Welt-groep regio Oostende-Nieuwpoort.

Dankzij middelen van de Vlaamse overheid kan Voka dit traject tot juni 2020 kosteloos aanbieden.

Heeft u ook interesse om deel te nemen? Contacteer vrijblijvend Nele Braem, 056 23 50 49.

WeltWelt logo's