Skip to main content

Industriewerking

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland heeft een toegewijde industriewerking. Via het platform industrie, het industrieforum en het peer-to-peer lerend netwerk van de lead plants en lead companies verhogen we de concurrentiekracht in de regio.
De Antwerpse-Wase regio is immers een industriële hub met indrukwekkende cijfers:
  • 288 industriële bedrijven van 50+ VTE
  • €15 miljard gerealiseerde omzet door 46.500 FTE
  • 67 miljoen ton: jaarlijks geproduceerd materiaal door de petrochemische cluster
  • € 8,4 miljard investeringen in het Antwerps Havengebied alleen tussen 2014 en 2019
De industriewerking van VOKA Antwerpen-Waasland is een onafhankelijk initiatief om de brug te slaan tussen industriële bedrijven en lokale overheden. Er komen tal van thema’s aanbod, waaronder concurrentiekracht, arbeidsmarkt en educatie, mobiliteit, duurzaamheid, fiscaliteit, … . Deze worden behandeld in verschillende werkgroepen en initiatieven. Op die manier kan de industriewerking de concurrentiekracht van lokale industrieën versterken.

Hebt u interesse in onze industriewerking?

De industrie in Antwerpen-Waasland is de grootste petrochemische cluster van Europa. Deze industriële hub met indrukwekkende cijfers vormt de brug tussen industriële bedrijven en lokale overheden.

Wil u weten over wat we doen met onze industriewerking, wat we voor u kunnen betekenen en hoe uw bedrijf in dit plaatje past?

Laat hieronder uw gegevens achter en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten van onze industriewerking.

Algemene gegevens bedrijf
Gegevens contactpersoon
contactgegevens aanspreekpunt
Meer info via https://www.voka.be/privacy