Skip to main content
in2stem
Voka-Persbericht

Industrie zet deuren open voor STEM-scholen

Om de schaarste aan technische en wetenschappelijke profielen, de zogenaamde STEM-profielen, op onze arbeidsmarkt op te lossen, sloegen enkele grote werkgevers  en Voka – Kamer van Koophandel Ant

energierevolutie
Opinie

De energierevolutie die niemand ziet

In Antwerpen is in alle stilte een energierevolutie aan de gang die blijkbaar niemand wil zien. Het is de taak van organisaties zoals onze Kamer om daar geregeld eens op te wijzen.

Drive into the future met een jongere
Nieuws

Ondernemers op speeddate met een jongere

Tijdens het gratis technologiefestival Let's Get Digital kregen jongeren onlangs de kans om de industrie van de toekomst te beleven en werden ze uitgedaagd om mee na te denken over hun toekomst.

Let's get digital
Nieuws

Beleef de industrie van de toekomst op Let’s Get Digital

Let’s get digital! Met die slagzin zetten 18 werkgeversorganisaties en sectorfederaties waaronder Voka, in samenwerking met radiozender MNM, imec, de Universiteit Antwerpen en de stad Antwerpen, de mogelijkheden van STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) in de kijker. Het gelijknamige gratis technologiefestival, dat zaterdag 21 september plaatsvindt in en rond het MAS in Antwerpen, daagt ook u uit om mee na te denken over de toekomst.