Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Industriewerking

Industriewerking

Via het platform industrie, het industrieforum en lead plants en lead companies verhogen we de concurrentiekracht in de regio.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland heeft een toegewijde industriewerking. De regio Antwerpen-Waasland is Europa's grootste industriële hub met enkele indrukwekkende cijfers:

Voka Antwerpen-Waasland 288 industriële bedrijven

Voka Antwerpen-Waasland € 15 miljard omzet

Voka Antwerpen-Waasland 46.500 VTE in de industrie

Voka Antwerpen-Waasland 12.068 ha: omvang van de Haven van Antwerpen

Voka Antwerpen-Waasland 67 miljoen ton materiaal wordt jaarlijks geproduceerd door de petrochemische cluster

Voka Antwerpen-Waasland € 8,4 miljard investeringen van de industrie in efficiëntie en duurzaamheid, in groei en innovatieve producten ( haven '14 - '19)

Voka Antwerpen-Waasland 6.500 openstaande vacatures voor technisch geschoolden

De industriewerking van de Kamer is een onafhankelijk initiatief dat een brug slaat tussen de industriële bedrijven en de lokale overheden. We behandelen daarmee een breed scala aan onderwerpen, zoals het concurrentievermogen, arbeidsmarkt en onderwijs, mobiliteit en duurzaamheid, en fiscaliteit. Op deze manier versterkt onze industriewerking het lokaal industrieel landschap.

Ontdek er alles over in onderstaand filmpje

Hebt u interesse in onze industriewerking?

De industrie in Antwerpen-Waasland is de grootste petrochemische cluster van Europa. Deze industriële hub met indrukwekkende cijfers vormt de brug tussen industriële bedrijven en lokale overheden.

Wil u weten over wat we doen met onze industriewerking, wat we voor u kunnen betekenen en hoe uw bedrijf in dit plaatje past?

Laat hieronder uw gegevens achter en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten van onze industriewerking.

Algemene gegevens bedrijf
Gegevens contactpersoon
contactgegevens aanspreekpunt