Skip to main content
claesens
Vlaams-Brabant
Nieuws

ZeroBit hackt haar klanten ethisch

Cybersecurity wordt steeds belangrijker voor Belgische bedrijven. De jonge start-up ZeroBit helpt hen daarmee, door hen te hacken. Ze zijn namelijk ethische hackers, die kijken waar zwakheden zitten, en hoe bedrijven zich beter kunnen verdedigen tegen echte digitale inbrekers.

Meet the Digihub-partners: Flanders Make
Vlaams-Brabant
Nieuws

Meet the Digihub-partners: Flanders Make

Onze kennis over digitaliseren vertalen naar jouw onderneming. Dat is de insteek van de Digihub. In de Digihub helpen onze kennispartners je met advies op maat. Daarnaast onderzoeken we samen welke digitale toepassingen jouw bedrijf versterken en hoe we ze optimaal kunnen implementeren.

Flanders AI Forum
Voka nationaal
Nieuws

Flanders AI Forum 2022

Ontdek op donderdag 7 juni wat Vlaanderen te bieden heeft op het vlak van datagebruik en artificiële intelligentie op het Flanders AI Forum. Tijdens dit event brengen we Vlaamse ondernemers samen met digitale experten en ontdek je de mogelijkheden van AI voor jouw organisatie.

Breng je digitalisering in kaart met Voka Antwerpen-Waasland
Antwerpen-Waasland
Nieuws

900 bedrijven brengen hun digitalisering in kaart

Bedrijven die artificiële intelligentie inzetten, zien hun omzet gemiddeld met 10% stijgen. Nochtans maakt driekwart van de Vlaamse bedrijven er nog geen gebruik van en 63% is dat ook niet van plan, zo blijkt uit een studie in opdracht van de Vlaamse overheid.

Innovatie
Vlaams-Brabant
Nieuws

Innovatiesubsidies van de provincie Vlaams-Brabant

Slimme en duurzame oplossingen Een radar die de mogelijkheden voor een betere isolatie en waterlekken in je woning ontdekt zonder dat je de muren hoeft uit te breken. Warmte of koeling uit de rivier. Een modulaire en circulaire geluidsstudio.

Rolan Linsen
Limburg
Nieuws

Let’s go digital, digital!

Van de kleine kruidenier om de hoek tot de mondiale, beursgenoteerde autofabrikant: geen enkel bedrijf ontsnapt aan de digitalisering. Inzetten op technologie is een absolute noodzaak om in elke uithoek van de wereld, en in elke mogelijke sector, competitief te blijven.

Kmo's ontdekken mogelijkheden van virtual en augmented reality
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Kmo’s ontdekken mogelijkheden van virtual en augmented reality

Een Antwerpse CEO die een avatar van zichzelf laat maken in 3D; het was maar een van de nieuwe technologieën die bedrijfsleiders vandaag konden ontdekken tijdens het matchmakingevent van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland bij de AP Hogeschool.