Skip to main content
  • Accelero Antwerpen-Waasland
Voka Accelero

Accelero Antwerpen-Waasland

Boost de groei van uw bedrijf!

Voor wie?

Dit traject richt zich uitsluitend tot ondernemer-eigenaars van snelgroeiende bedrijven met een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro en/of een voltijdse tewerkstelling van 10 tot 30 werknemers. De deelnemers moeten de ambitie tonen om over meerdere jaren heen persistent te groeien met meer dan 20% per jaar.

Hoe gaat het in zijn werk en wat houdt het traject in?

Accelero is een lerend netwerk waar de deelnemers de kans krijgen om in een besloten groep van ondernemer-eigenaars de groeipijnen en uitdagingen van hun snelgroeiend bedrijf aan te pakken (Growth Readiness) en vervolgens te werken aan hun strategie voor de komende 2 à 3 jaar (Growth Strategy).

Het traject gaat van start met een tweedaagse kick-offsessie waarna er maandelijks doelgerichte workshops worden georganiseerd en tussentijds individuele coaching plaatsvindt. Aan het einde van het traject gaan we met de hele groep naar het buitenland voor een inspirerende tweedaagse. In voorgaande jaargangen gingen we naar Talinn (Estland), Stockholm (Zweden) en Berlijn (Duitsland).

Prijs?

Voka-leden betalen 3.000 euro (excl. btw). Deze prijs geldt voor het gehele programma, inclusief kick-off tweedaagse en buitenlandse trip (excl. lokale uitgaven).

Info en inschrijvingen

Elk bedrijf wordt gescreend qua ambitie, financiële cijfers en afgelegd groeipad alvorens toelating tot deelname wordt gegeven. Contacteer alexandre.vandeveldesousa@voka.be voor meer informatie rond data, deelnemers en programma.

Boek hier jouw afspraak

 

Contacteer ons

Alexandre Van de Vel de Sousa

Coördinator snelle groeibedrijven en financiering

Full bio of Alexandre Van de Vel de Sousa