Skip to main content
Map
  • Jong Voka West-Vlaanderen
Jong Voka

Jong Voka West-Vlaanderen

Jong Voka West-Vlaanderen brengt jonge ondernemers, professionals en toekomstige beslissingsnemers van ondernemingen, allen jonger dan 40, enkele keren per jaar samen.

Voor professionals jonger dan 40 is het immers belangrijk om elkaar te kunnen ontmoeten in een informele sfeer en zo hun netwerk uit te breiden. Zo kunnen ze ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen. Jong Voka West-Vlaanderen telt inmiddels een community van meer dan 1.800 young potentials.

Voorzitter Benedicte Soenen: "Het netwerk bij Jong Voka kan heel breed gezien worden. Het delen van ervaringen met collega-ondernemers van dezelfde generaties is niet alleen leerrijk, het is ook zeer aangenaam. De cocktail van een inhoudelijk boeiend programma, een interessant bedrijfsbezoek en een informele babbel wordt enorm gesmaakt."

Benieuwd hoe het eraan toegaat op de activiteiten van Jong Voka West-Vlaanderen? Hieronder kun je alvast de fotoreeks bekijken van ons bezoek aan Axxi en ION en de video van Jong Voka West-Vlaanderen visits ION/Vliegende Starters!

Jong Voka West-Vlaanderen visits ION/Vliegende Starters

Jong Voka West-Vlaanderen visits Axxi

Jong Voka West-Vlaanderen visits Axxi

Jong Voka West-Vlaanderen visits ION

Jong Voka West-Vlaanderen visits ION

Onze stuurgroep

De stuurgroep van Jong Voka helpt mee de krijtlijnen uitzetten in het parcours dat Jong Voka aflegt. Dit houdt concreet in dat ze mee instaan voor de organisatie van onze evenementen. Daarnaast vormen ze het gezicht van Jong Voka en helpen ze mee bouwen aan de community. 

Benieuwd wie deel uitmaakt van onze stuurgroep? 

Meer weten over deze stuurleden? Klik gerust even door.

Blijf op de hoogte 

Onze partners

Axxi

     ConXion

Renewi

 

Picobello

Stella P