Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Arbeidsmarkt & onderwijs

Het zijn mensen die het verschil maken. Altijd. Ook in het bedrijfsleven. Het departement ‘arbeidsmarkt & onderwijs’ van onze Kamer tracht voldoende kandidaten met de juiste profielen naar de bedrijven toe te leiden. Dit doet ze door enerzijds het gamma aan boeiende jobs bij de bedrijven mee te helpen schetsen, kenbaar te maken en te monitoren. Anderzijds tracht ze mensen met de juiste ervaring en talenten te helpen matchen met de opportuniteiten die er bij de bedrijven zijn. Of ze helpt kandidaten de juiste competenties op te bouwen. En dat start al bij de studiekeuze want een verstandige ondernemer weet dat het beter is om uitdagingen vroeg aan te pakken, dan laat.

Interesse gewekt? Lees gerust even verder en kom alles te weten over onze werking:

Welt

Met project Welt zet u samen met andere hr-verantwoordelijken in op een duurzaam loopbaanbeleid en inclusieve bedrijfscultuur. In een lerend netwerk en samen met experten benoemen we het voordeel van inclusief ondernemerschap en hoe u het integreert op de werkvloer.
Waarom is dit uw tijd waard? Inclusieve ondernemingen presteren beter en kunnen opboksen tegen een veranderende arbeidsmarkt.

 

In2Stem

IN2STEM bouwt de brug tussen middelbaar onderwijs en de bedrijfswereld. Via dit project kunnen middelbare scholen hun STEM-strategie professionaliseren en een duurzame samenwerking met bedrijven aangaan. Dankzij deze werking hebben de eerste Belgische STEM scholen het Europese ‘STEM School Label’ gehaald.

 

competentiebarometer

De unieke Competentiebarometer van onze Kamer rangschikt duizenden vacatures (van VDAB en selectiekantoren) in realtime volgens sector, functie, gevraagde diploma’s, type contract, postcodes enzovoort. Dit stelt ons in staat op elk moment een objectief en haarscherp beeld te geven van de Antwerps-Wase arbeidsmarkt en trends op lange en korte termijn te detecteren en op te volgen.


jobsindeindustrie

De website jobsindeindustrie toont een overzicht van de typische jobs die je in de industrie terugvindt, info over de meerwaarde die de sector te bieden heeft en geeft bovendien de mogelijkheid om meteen te solliciteren.

Contacteer ons

Frie Meneve

Welt-coördinator

Full bio of Frie Meneve

Hina Quyo

Welt coördinator

Full bio of Hina Quyo

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Full bio of Emma Middernacht

Tine Horsten

Manager Industrie

Full bio of Tine Horsten